Trikimees õpetas rahatrikki tegema

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Veber
Jürgen Veber Foto: Toomas Huik

Täna jõudis Kanal 2 ekraanile kevadhooaja viimane «Trikimees», milles  Jürgen Veber torkas varda läbi käsivarre.


Ekraanile jõudsid ka eksklusiivsed kaadrid, mis on seni saatest välja jäänud.

Esmalt meenutas ta oma saatesarja esimest trikki, kus muutis kahekroonise viiesajaseks, ning seletas selle saate lõpus lahti.

Järgmiseks näidati kohvikukülastust, kus võttis laualt tavalise vaasi. Veber tähistas selle hinnalipikutega ning lasi kohvikukülastajal ka vaasile kirjutada. Siis pidi vabatahtlik seda laua all hoidma ning trikimees tõmbas selle läbi klaasist laua.

Nüüd näitas ta trikki, kus valgesse linasse mähitud neiu lihtsalt haihtus ning siis klippi, kus pani pokaali jala ümber sõrmuse, mille kättesaamiseks tuli pea purunematu klaas lõpuks tangidega läbi lõigata.

Järgnesid kaadrid, mis ei läinud eetrisse sellepärast, et tundusid alguses liiga julmad.

Trikimees torkas jämeda nõela läbi käe, mida karmidest meestest koosnev publik õõvastusega jälgis. Tundus, et verd tuleb, aga auku pärast ei olnudki.

Siis meenutas ta trikki, mis läks totaalselt valesti. Ta üritas purustada lätlase rekordit, kes hoidis vee all hinge kinni 13 minutit.

Paraku pidi ta alla vanduma, sest suutis hinge kinni pidada vaid 9 minutit. Trikimees lubas järgmisel aastal uuesti proovida.

Lõpetuseks näitas ta, kuidas muuta kahekroonist viiesajaliseks.

Ta seletas küll, aga nii, et seda polnud kuulda. Siis läks ta praktilise osa juurde.

Alustada tuleb seda käiste üleskäärimisega ning siis peab kahekroonist voltima hakkama. Rahatäht tuleb voltida nii väikeseks  tükkideks kui võimalik ja lõpuks viiesajakrooniline lahti voltida. Nii lihtne see ongi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles