Töötuks jäämine hirmutab Lindsay Lohanit

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lindsay Lohan
Lindsay Lohan Foto: AP / Scanpix

Näitlejatar Lindsay Lohan tunnistas, et tööpakkumiste vähesus muudab ta murelikuks.

Lohan, kes on tuntud peamiselt rollidega filmides «Õelad tüdrukud» ja «Freaky Friday», tundis enda sõnul tööpakkumiste vähenemise mõju möödunud aastal, kui meedia tähelepanu keskmesse tõusid tema isikliku eluga seotud probleemid, kirjutab digitalspy.

Nimelt arreteeriti staar möödunud aastal kaks korda joobes juhtimise eest, samuti käis ta kolm korda võõrutusravil ja kandis vanglakaristust.

«Praegu tahaksin lihtsalt hea käsikirja leida ja hea rolli saada,» rääkis Lohan ajakirjale Paper. «Olin nii harjunud töötama ja töötama ja töötama ning siis polnud mul paari kuu jooksul mitte midagi teha. Nüüd tean, mis tunne on töötu näitleja olla ja kui väga see mind hirmutab.»

Lohani viimane film «I Know Who Killed Me» sai kriitikute poolt väga halva vastuvõtu osaliseks ning kogus mitmeid auhindu filmimaailma halvimatele filmidele pühendatud Kuldse vaarika auhindade jagamisel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles