Superstaarihakatised proovisid õnne teatrivoorus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti otsib superstaari
Eesti otsib superstaari Foto: Margus Ansu

TV3 saade «Eesti otsib superstraari» jõudis teatrivooruni, milles sõelutakse sadakonnast staarihakatisest välja 30 parimat.

Saate alguses meenutati staariotsingute käigus ette jäänud tõeliselt halbu lauljaid ning avaldati lootust, et selliseid seekord näha ei saa. 

Lauljaid ootas kolm erinevat vooru ning esimeses käidi Tallinnas Nuku- ja Noorsooteatri laval gruppidena ja esitati laul omal valikul. Aega ennast tõestada olid vaid mõned sekundid.

Kohtunike tulise vaidluse järel selgusid esimesed väljalangejad. 

Edasipääsejad harjutasid grupiviisiliselt kolme laulu, mida järgmises voorus duetina esitama pidi. Lauludeks olid Alicia Keysi «No One», filmist «Grease» tuntud ja eestindatud «Sinu valinud ma» ning Phil Collinsi «Against All Odds».

Ainult pisut üle viiekümne laulja saab järgmisel päeval kohtunike ette astuda ning hotellis ootajad jagati kolme tuppa, millest ühest ei saa keegi edasi.

Järgmises saates selgub 30 edasipääsejat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles