Ärapanijad julgustasid kakaga rääkima

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Ärapanija» saatejuht Peeter Oja
«Ärapanija» saatejuht Peeter Oja Foto: Peeter Langovits

Tänase Kanal 2 saate «Ärapanija» alguses vaatasid Mart Juur ja Peeter Oja presidendi vastuvõttu epidemioloogi pilguga.

Ivari Padari arvates oli presidendi käsi kaetud sadade erinevate batsillidega ning tundus, et ta saigi nakkuse. Valitsuse pressikonverentsil köhis ta ärapanijate sõnul juba verd.

Saatejuhid tegid ettepaneku vabadussamba küsimuse lahendamiseks. Nende arvates tuleks sambale mõeldud platsil üks tuline lahing pidada ning kes võidab, selline tulebki sammas teha.

Järgmiseks näidati klippi Tšiilis toimunud muusikaauhindade tseremoonialt, kus Vanilla Ninjani jõudis võiduemotsioon 56 sekundiga.

Selle peale prooviti ka Oja reaktsiooniaega, mis oli lausa Eesti rekord - 39 sekundit.

Nüüd riietus Juur tippkokaks Imre Koseks ning Oja meediakoolitajaks Ingrid Tähismaaks. Nad õpetasid muna imema, mis on praegu very trendy.

Ärapanijad uurisid, mida jätab keskerakondlane Jaan Kundla maksumaksja hüvitada. Ta oli nimelt valijatega kohtumisteks kummalist söögikraami ostnud. Nende asjade pärast võiks tõreleda, kuid Oja tõi sisse teise dimensiooni - autolavkanduse.

Kundla viib ju niimoodi maale sööki ning teda peaks hoopis tänama.

Saatejuhtide tähelepanu pälvis murettekitav trend Eestis - avalik roojamine. Nad tõid näiteid mitmest väljaandest ning Inno ja Irja blogist.

Juur ei nimetaks aga seda üldse murettekitavaks, vaid hoopis väljakutseks.

«Mis te hädaldate? Kui leiate, et basseinis on s**t, rääkige temaga! Kuulake, mis tal öelda on,» ütles Juur.

Veel mainiti, et ühiskonda lõhestab tüli Luisa Värgi kleidi üle, mida ta kandis presidendi vastuvõtul. See pärines ärapanijate teatel Mark Soosaare kampsunist. Soosaar kõndivat nüüd palja seljaga ringi.

Lõpuks näidati haruldast videot, milles Kristjan Jõekalda sai haiget väga õrna kohta ning Jüri Nael naeris selle peale kui pöörane.

Juur ja Oja ei suutnud ära imestada tänapäeva televisooni vägivaldsust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles