Hull pidu strippar Tarzaniga Venemaalt

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Volbriöö X.O. Party`le oli seekord kohale palutud kuulus strippar «Tarzan» Venemaalt koos oma showgrupiga.
Volbriöö X.O. Party`le oli seekord kohale palutud kuulus strippar «Tarzan» Venemaalt koos oma showgrupiga. Foto: Maksim Toome

Volbriöö X.O. Party`le oli seekord kohale palutud kuulus strippar «Tarzan» Venemaalt koos oma showgrupiga.

Mõned kommentaarid ka pidulistelt:

Mari: Majandussurutis on vist mõju hakanud avaldama ja klubi polnud puupüsti täis. Samal õhtul oli muidugi ka Timati Club von Ümberblingenis, kuid seegi olnud pooltühjale saalile.

Vic: Neli tantsijat tulid rahva ette erineva imagoga - torero, töömees, kaks pätti jne. Pea igasse tantsu kaasati üks tüdruk publiku hulgast, kuid peab ütlema, et väga julged naised ei olnud ja pigem kohendasid oma seelikuid häbelikult, kui actioniks läks.

Eleanor: Mulle meeldis peo viimane etteaste kõige rohkem. See lõppes väga kelmikalt - neli stripparit võtsid lavale neiu punases minikleidis, Tarzan alguses puges talle kleidi alla (pilt 8755) ja siis tõmbas kleidi seljast ära ja viskas eemale. Tüdrukul olid sukapüksikud jalas, need tõmmati koos aluspüsktega ka alla - vt. pilt 8764.

Vise oli üpris kõrge ja kleit jäi kinni valgusti külge. Tüdruk ei saanudki kohe pärast tantsu lõppu oma kleiti kätte ja neiu toimetati kiirelt lava taha. Kas kleit hiljem ka kätte saadi, ei näinud.

Merka: Peole kogunes väga erinavaid naisi, oli keskealisi soome prouasid, eesti talutiiusid ja vene glamuuritare - tõesti väga kirju seltskond. Rahva sekka lava ette eksis ka 2-3 meesterahvast, ülejäänud mehed konutasid eemal.

Lena: Tarzan (Sergei Gluško) on muide, kuulsa vene (ukraina päriolu) lauljanna Nataša Koroljova abikaasa, kes on omakorda kuulsa vene laulja-helilooja Igor Nikolajevi eksabikaasa (Tarzani juurde läkski ära Igori juurest). Ja Tarzan on kuulsa vene seksiteemalise saate «Seks AnfissaTšehhovaga» kaasaautor. Vot tak!

Pärast etendust läksid stripparid rahva sekka ja lasid ennast fännitaritega pildistada.

Vaata mahlakat pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles