Peeter Oja: minu naine pole idioot!

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauri Pihlap
Lauri Pihlap Foto: Arno Saar / Õhtuleht

Naistepäev on üks ütlemata tore päev. Naised on sel imelisel päeval elevil ja mehed veidi närvilised.
Uurisin kümnelt meie tuntumalt mehelt, mis neid näiteks naistepäeva juures enim erutab. Või kas üldse erutabki.

 

Külma dušina mõjus naljamees Peeter Oja nähvakas: «Ei midagi! Mitte midagi ei kingi ma naisele, kurat! Mul on normaalne naine, mitte mingi idioot!»

Hea teada, kallis Pets, et sul ikka normaalne naine on.

Eesti oma Justin Timberlike Lauri Pihlap arvab naistepäevast igati positiivselt. «Eile tuli teema just sõbraga jutuks,» rääkis veidike unise häälega Pihlap.

«Paljud võtavad seda päeva nõukaaegse igandina, aga minu jaoks see küll nii pole. Naistepäev on kõikide naiste päev. Emad on emad ja naised on kõik naised, eranditult.

Minu jaoks on päev hästi konkreetne. On emad ja naised, kes saavad oma lilled minu käest kätte.

Muuseas, olen ise naistepäeva öösel sündinud. Viin kõigepealt lilled oma emale ja siis veidi aja pärast kingib tema mulle lilled jälle vastu. Seega on see üks suur pidupäev tervele meie perele. »

Bedwettersi Joosep hakkas küsimuse peale appi karjuma: «Millal see on?»

Kuulnud, et õnneks pole ta seda veel maha maganud, lubas poiss emale ja kõikidele oma tüdruksõpradele sel pidulikul päeval kindlasti helistada.

«Väga häid sõbrannasid võin ühe käe sõrmedel üles loetleda. Need on tõesti parimatest P-A-R-I-M-A-D!!! »

Hetkel vaba ja vallaline Summer ehk Indrek Raadik uuris enne küsimusele vastamist veidi aega kalendrit: «Oot, oot, mis päev see on? Aa, laupäev! Siis on kindel laks emale ja õele küllaminek.

Minu jaoks on naistepäev vene ajast kaasa võetud, kuid tore püha ikkagi. Naisterahvad on head ja neid tuleb meeles pidada. Naised on elu aluseks. Minu pärast võiks neid emade-ja naistepäevi rohkemgi olla.

Pruuti mul hetkel endal pole, kuid arvan, et oma unistuste naisele korraldaksin romantilise õhtusöögi küünlavalgel. Enda valmistatud õhtusöögiga, mitte mingi Selversit ostetud valmistoiduga.

Arvan, et lihtsad asjad erutavad naisi palju rohkem, kui fancy`d asjad.»

Järgneb...

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles