Savisaar lendas noorparteilase seltsis välismaale

Alo Raun
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sinise särgiga on Keskerakonna Noortekogu esimees Siret Kotka.
Sinise särgiga on Keskerakonna Noortekogu esimees Siret Kotka. Foto: Tairo Lutter / Virumaa Teataja

Tallinna keskerakondlasest linnapea Edgar Savisaar võttis kaks päeva puhkust ja sõitis noorukese parteikaaslase Siret Kotka seltsis Eestist minema.


Eile pärastlõunal marssis Tallinna linnapea Edgar Savisaar (KE) Praha lennukile, seltsiks pitssukkades ja kirjus mantlis noorparteilane Siret Kotka, kes on pikka aega teeninud keskpartei noortekogu esimehena, kuid töötab ka Tallinna abilinnapea Taavi Aasa nõunikuna, kirjutab Õhtuleht.

Savisaare nõunik Moonika Batrakova oskas öelda ainult, et linnapea läks kahepäevasele puhkusele, kuid kuhu, selle kohta polevat tal aimugi, lisades, et tema teada läks linnapea puhkusele üksi.

Reisi kohta ei saa midagi teada ei Kotkalt endalt (tema telefon on välja lülitatud) ega neiu ülemuselt Aasalt, kes palub endale hiljem helistada, kuid teeb seejärel endagi telefoni tummaks, telefonile ei vasta ka linnapea abikaasa Vilja Savisaar.

Õhtu hakul teatas siiski Keskerakonna peasekretär Priit Toobal, et Savisaar sõitis kusagile Lääne-Euroopasse ajama parteiasju, kusjuures Kotka läks Savisaarega kaasa, sest hakkab nüüdsest tegelema erakonna välissuhtlusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles