Maailma suurim missivõistlus - Eesti Koolimiss 2008 - toimub Tallinnas!

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tabasalu Ühisgümnaasiumi missivalimised 2008
Tabasalu Ühisgümnaasiumi missivalimised 2008 Foto: Koolimiss 2008

Maailma suurim missivõistlus omas kategoorias, Eesti Koolimiss 2008, toimub 29. mätsil Tallinnas Club von Überblingenis algusega kl. 15.00.

Kõikidel Eesti üldhariduskoolides 9.-12. klassis õppivatel neidudel on võimalus osaleda Eesti Koolimissi valimisel.

Koolide eestvõtmisel ja huvil on sel õppeaastal paljudes üldhariduskoolides läbi viidud või veel käimas konkursi eelvoorud, kus tänaseks on välja valitud nii mõnigi noor atraktiivne neiu.

Suurel lõppvõistlusel 29. märtsil Club von Überblingen´is astuvad üles koolides valituks osutunud finalistid, kellest parim pälvib aasta Eesti Koolimissi tiitli. Võistlejaid hindab rahvusvaheline žürii.

Võistluse peakorraldaja Ruth Ojatalu sõnul on Eesti Koolimissi, kui üle-Eestilise konkursi missiooniks pakkuda osalejatele eneseväljenduse ja -arendamise võimalust iludusvõistlusel osalemise teel, aga samas elavdada koolielu ning kvaliteetse vaba aja veetmise teel ühendada aktiivseid Eesti noori.

«Eesti Koolimissi konkurss on noortele ilusatele inimeste väljundiks nii edukaks tegutsemiseks Eestis kui ka rahvusvahelisel areenil,» on Ojatalu kindel.

Lõppvõistlusel osalevast, pea seitsmekümnest tüdrukust, on tänaseks selgunud 12 esimest missikrooni eest võitlejat:

  1. Riinu Anslan - Noarootsi Gümnaasium
  2. Eveli Naaris - Hugo Treffneri gümnaasium
  3. Hanka Hanga - Haapsalu Wiedemanni Gümnaasium
  4. Inna Malinovskaja - Läänemere Gümnaasium
  5. Jelena Glebova - Audentese Erakool
  6. Liina Oolup - Kuressaare Gümnaasium
  7. Natalja Sabartsina - Jõhvi Vene Gümnaasium
  8. Paula Taberland - Tabasalu Ühisgümnaasium
  9. Marika Kuusik - Pärnu Ülejõe Gümnaasium
  10. Anne-Mary Pruer - Tartu Kutsehariduskeskus
  11. Anne Sarova - Tallinna Vene Erakool
  12. Leanika Möls - Lasnamäe Üldgümnaasium

Võistlust võivad tulla uudistama kõik huvilised. Vanusepiirangut pole. Pileti hind on 100 krooni, ISIC kaardiga 85 krooni.
Eelmüük: Piletilevi ja Piletimaailma müügikohad.
Müük kohapeal: pileti hind 100 krooni kõigile külastajatele. Pilet kaotab kehtivuse pärast klubist väljumist.
Pildistamine ja filmimine: lubatud.

Auväärne źürii:
E.M.A
E.M.A juht Katrin Rannaväli on modellindusega tegelenud üle 13 aasta ja selle ajaga on agentuuril tekkinud väga palju koostööpartnereid üle maailma. E.M.A modellid tegutsevad aktiivselt rahvusvahelisel modellinduse areenil.

Baltic Models
Supermodell Carmen Kassi, tõusvat tähte Claudia Meriküla ja paljusid teisi Eesti modelle maailmas esindav agentuur Baltic Models on tegutsenud üle 12 aasta. Nende modellid töötavad New Yorgis, Milaanos, Pariisis, Tokyos, Londonis ja teistes moepealinnades tuntud modelliagentuurides: Women Network, Ford Network, Brave, Icm, One, Viva, Metropolitan ja palju palju teisi.

Living Models Agency
Evelyn Mikomägi'ga eesotsas vahendab Living Models Agency erinevalt teistele Eesti modelliagentuuridele peale Fashion ehk modellimõõdus mannekeenide ka People ehk igas vanuses fotogeenilisi reklaammodelle. Living Models Agency on esindatud ka Rootsis ning pakub peale modellide oma Eesti ja välisklientidele ka täisteenust - stuudiot, fotograafe, jumestajaid, stiliste ning teisi abikäsi foto ja filmi tootmiseks.

Paula Modelliagentuur
Paula Modelliagentuur tegutseb alates 1993 aastast.
Suuremad koostööpartnerid välismaal: ELITE modelliagentuur (üks vanemaid ja suuremaid modelliagentuure maailmas, kes omab oma harukontorid 36 riigis), WOMEN modelliagentuur (Milan, New York, Pariis), FORD modelliagentuur (koos oma infastruktuuriga, kuhu kuulub üle 20 erineva maa modelliagentuuri). Samuti on nende kaubamärgiks rahvusvaheline modellikonkurss STARMODEL. Paula Modelliagentuur esindab nii Eestis kui ka Lätis ülemaailmset modellikonkurssi ELITE MODEL LOOK, mis tähendab et kohaliku eelvooru võitja sõidab esindama oma riiki ülemaailmsele konkursile Thailandi selle aasta novembris.

Beatrice Mass Modelnet
Välispartnerid: Prantsusmaa - Karin, IMG, Metropolitan ja Viva, Itaalia - Fashion ja Why Not, Inglismaa - FM ja ICM Models, Ameerika - ID, DNA ja 1ModelManagement, Jaapan - Folio ja YO, Saksamaa - Louisa Models, M4models, Kreeka - Fashion Cult ja ACE, Hiina - Starz People

M.J.Models Management
M.J.Models Management on uus modelliagentuur, mille esindajaks on Margit Jõgger. Margit on Eesti Modelliagentuuri üks asutajatest ja juhtidest, olles modellindusega tegelenud juba 14 aastat. M.J.Modelsi modellid tegutsevad aktiivselt kõikides tähtsamates modellinduse metropolides - New York, Pariis, Milano, Barcelona, Madrid, Ateena, Tokyo.

Evita Agentuur
välispartnerid: Hiina - ESEE Model Managment.

Tiina Jantson
Tiina Jantson on missivõistluste, Eesti Miss Teini, Eesti Mini Miss, Eesti Miss Bikini, Missis Estonia, korraldaja.

Raivo Kiisler
Raivo Kiisler on missivõistluste Miss World Estonia ja Miss University Estonia.
Miss World Estonia põhieesmärgiks on Eesti väärikas esindamine rahvusvahelistel iludusvõistlustel, et läbi võitude/printsessitiitlite meie väikesele kodumaale positiivset kuulsust tuua.

Liilit Kirss
Liilit Kirss on missivõistluse Miss Tallinn korraldaja.

Miss & Mister Latvija
Źürii külalisliige on Miss ja Mister Latvija peakorraldaja pr. Inta Fogele.

Kiika ka meeleolukaid Rapla Ühisgümnaasiumi, TüriTehnika-ja Maamajanduskooli, Tabasalu Ühisgümnaasiumi ja Hugo Trefneri Gümnaasiumi missivõistluste fotogaleriisid eelvoorudest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles