Eesti jalgpallurid Orkutis: joome regulaarselt

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bulgaariast Sofia CSKA ridadest tuli Joel Lindpere tagasi, kuldmedal kaelas.
Bulgaariast Sofia CSKA ridadest tuli Joel Lindpere tagasi, kuldmedal kaelas. Foto: Toomas Huik

Eesti jalgpallikoondislased Joel Lindpere ja Taijo Teniste väidavad Orkuti kontol, et joomine on neile tavaline.

Lindpere iseloomustab end: «lihtsalt üks sell, kes soovib õnnelikku elu elada» ja joomise lahtris ilutses määratlus «regulaarselt», kuigi nüüdseks on mees selle eemaldanud, kirjutas SL Õhtuleht.

Lindpere kontol oli ka pilt, kus tema ja kaamera poole seljaga olevaid naervate nägudega Eesti koondislased – Oliver Konsa, Vladimir Voskoboinikov, Mihkel Aksalu, Tarmo Neemelo, meditsiinipersonali liige Marius Unt – end metsa all kergendavad ning pildi allkirjaks oli: «Nende kuttidega võiks iga päev risti k**ta!»

Lindpere trumpab üle 20-aastane Levadia äärekaitsja, sügisel esimest korda koondiseõhku nuusutanud Taijo Teniste, kel on teistest jalgpallikoondislastest enam orkuti-semusid ja tema joob väidetavalt kõvasti.

Turu Interi ja koondisegi ründaja Ats Purje iseloomustab end väljendiga «olen nii seksikas», nimetab lemmikteleseriaaliks «Tuvikesed» ja märgib, et joomisega patustab ta harva.

Üks 15 fotost kujutab musta Volkswagen Golfi, mille allkirjaks on Purje seadnud: «liikuv sexodroom».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles