Inglane jahib Eestis superstaaritiitlit

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti otsib superstaari
Eesti otsib superstaari Foto: Margus Ansu

«Käisin vahepeal kümme päeva Inglismaal ja mul oli juba kolme päeva pärast koduigatsus peal,» räägib Timothy Jarman, kes üle poole aasta on alaliselt Viljandi kesklinnas elanud ja homme superstaarisaate stuudiovoorus võistlustulle astub.

Tuleb välja, et TV3 saates «Eesti otsib superstaari» 30 õnneliku hulgas stuudiovooru pääsenud 22-aastane Timothy Jarman ei läinudki saatesse omal algatusel, kirjutas SL Õhtuleht.

«Üks mu sõber ütles, et sa pead minema,» meenutas Tim. «Ma ei mõelnud eriti selle peale, olin rohkem oma tööga hõivatud, kuid kui käisin Tartus eelvoorus, siis mu arvamus täiesti muutus - mõtlesin, et okei, see võib päris lõbus olla.»

Täna on aga eetris staarisaate esimene stuudiovoor, kus ka tema mikri ette astub.

«See voor on minu jaoks kõige olulisem, konkurents on väga kõva,» sõnas ta.

Timothy kinnitab, et tema kodulinnaks on kindlasti Viljandi, sest ta kolis sinna lõplikult elama ja ta jumaldab siin elamist.

«Siin on mu uus kodu,» lausus Timothy, kes lisab, et ta igatseb oma peret ja sõpru, aga elamistingimuste poolest eelistab ta palju rohkem siin olla.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles