Cosmo Glämmilaat ajas naised hulluks

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cosmo Glämmilaat 2008
Cosmo Glämmilaat 2008 Foto: Indrek Galetin

Laupäeval, 15. märtsil peeti Rotermanni kaubamajas Rotermann Fashion City raames taas järjekordset Cosmo Glämmilaata, mis ajas moehullud naised päris pööraseks. Pääse maksis 50 krooni, mille eest sai nautida nõrkemiseni vahuveini, śokolaadi, kringlit, rummikooki ning vett.

Pool glämmilaada piletitulust läks HIV-positiivsete naiste tugigrupi tegevuse toetamiseks ning näiteks kogu rõivafirma Montoni tulu läks kodutute koerte söögi ostmiseks. Üritusel algasid hinnad ühest kroonisist ning lõppesid umbes 1500 krooni kandis.

Parim tehing üritusel oli Eda-Ines Etti ainulaadne roheline Kookai kleit, mis ostetud Rootsist neli aastat tagasi 4500 krooni eest ja mille müügihinnaks Glämmilaadal oli vaid 450 krooni (vt. Maria Vahuri pilti DSC_2767).

Karolin Kuusiku letist võis leida lõbusaid T-särke, nende hulgas ka seksikas kassnaisega särk, mille hind jäi paarisaja krooni kanti (vt. Maria Vahuri pilte DSC_2784,2785).

Laura Kallasvee ja Liisi Eesmaa ühisest letist võis leida karvaseid ja siniseid kotaseid, erinevaid stiilseid peakatteid nig tosinate kaupa humoorikaid trikoosid hinnaga alates 35 krooni ( vt. pilte Maria Vahuri galeriist DSC_2788,2789,2792,2793,2816,2837).

Teisel korrusel oli oli ka pisike Buduaari nurgake, kus müüdi igale maitsele midagi. Näiteks 800 krooniga sai soetada karvase jaki ja mütsi ( vt. pilti Maria Vahuri galeriist DSC_2812).

Mariliis Karu ja Meriliin Laose letist võis leida Guessi kantud käekotte hinnaga alates 150 krooni ning ka absoluutselt kasutamata käekotte alates 800 kroonist, mis ei pidanud oma uut omanikku kaua ootama.

Ines Karu väljapanekut ilustasid erinevad ehted, alates 15 kroonist ning loomulikult palju roosades toonides riideid. Juba esimese tunniga oli laud äärmiselt hõredaks ostetud.

Odavalt oli võimalik soetada ka muusikat MTV alast, kus olid müügis tutikad CD-d 100 krooniga ning kolmekaga sai ka tuusama plaadi (vt. pilti Maria Vahuri galeriiist: DSC_2836).

Külalistena olid glämmilaadal ringi patseerimas Katrin Siska, Elis Aunaste, Kristiina Ojuland ja Raimo Kägu. Rahvast oli lausa nii palju, et liikumiseks pidi varuma ohtralt aega ja kannatust, sest iga leti ees käis tihe äritsemine.

Klientide puuduse üle ei kannatanud ükski kaupleja.

Cosmo Glämmilaata uudista Maria Vahuri galeriist http://nagi.ee/photos/mariav/sets/79429/

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles