Rõbaki lemmikud olid Island ja Ukraina

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aleksandr Rõbak
Aleksandr Rõbak Foto: Stanislav Bulganin

Äsja oma 23. sünnipäeva tähistanud Norra esindaja, elavaloomuline valgevenelane Aleksandr Rõbak, kes on nii esitatud võidulaulu viisi ja sõnade autor, saabus Eurovisiooni pressikeskusse juubelduste saatel.

Muidugi koos viiuli ja oma tiimiga. Võidujoovastuses taustatantsijad trupist Frikar hüppasid lausa üle pressikonverentsi laua ning esitasid poodiumil sadade kaamerameeste ja ajakirjanike ees improviseeritud tantsu.

«Norra oli kogu aeg favoriitide hulgas, aga see ei tähendanud meie jaoks midagi, nüüd olen meelt muutnud,» teatas noormees.

«Ma ei uskunud, et sooritame punktisumma rekordi, kuid loodan, et see püsib kaua. Võib-olla igevesti,» ei olnud noorukil enesekindlust puudu.

Postimehe küsimusele, kelle poolt oleks ta ise hääletanud, vastas Rõbak, et ema meelest olid tänavuse lauluvõistluse kaunimad laulud Islandil ja Ukrainal.

Noormees pidas küsimusterahele mehiselt vastu.

Kodumaale Norrasse naastes kavatseb Aleksander seda vääriliselt tähistada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles