Oja elab tegelikult Võrnoga koos

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Ärapanija» saatejuht Peeter Oja
«Ärapanija» saatejuht Peeter Oja Foto: Peeter Langovits

Pühapäevaõhtuses Kanal 2 saates «Ärapanija» tuli ilmsiks, et tegelikult ei elagi Peeter Oja Mart Juurega koos, vaid hoopis Hannes Võrnoga.

Oja arvas alustuseks, et kepikõndi harrastav Marina Kaljurand üllatas venelasi positiivse šokiga, mis oli väga hea.

Moskvas uudset ala filmis vene telekanal, mida vaatab 100 miljonit inimest, ning Võrno tundis ära kavala plaani.

Venelased näevad telekast, et eestlased, kes on nende meelest fašistid, tegelevad kepikõnniga. Need sada miljonit järeldavad, et kepid on pahad, ning viskavad kepid nurka.

Kepitööstuse viib see muidugi kollapsi äärele ning õõnestusplaan läheb korda.

Tuli päevavalgele, et mitte ainult riigikogu pole rahvast eemaldunud, vaid ka kuulsused.

Kaks meest kurtsid ajalehes, et kihutav Andrus Veerpalu ei pannud tähelegi, kui nad tee ääres fakki näitasid.

Võrno mõistis suusataja käitumist täielikult, sest heterona lisaks temagi gaasi, kui kaks meest tee ääres fakki teeksid.

Ärapanijad külastasid Cosmo glämmilaata, kust Võrno ostis stiilsed kilesusped ning Oja särava kotikese, mille sees pidi olema g-punkt.

Oja meelest oli alandav, et Filipp Kirkorovile toodi lennujaama vastu ärandatud auto. Nimelt hakkas uste avamisel tööle selle vargaalarm.

Siis võtsid saatejuhid teemaks Venemaa, sest ajaleheartikli põhjal ilmnes, et Eesti vabariigi aastapäeva tulid tähistama kõik Moskva elanikud.

Teine pealkiri ütles, et 600-kohaline ooperimaja oli külalisi puupüsti täis. Järelikult polegi Moskva nii suur, kui meil uskuda lastakse, ja Eesti armeegi on suurem kui Vene pealinna elanikkond.

Lõpuks said vaatajad teada, mida teeb Ryan Angelos, kui teda tänaval ära tuntakse ning näppima tullakse. Ta hakkab inglise keeles rääkima. Oja tõdes, et ta poleks selle peale tulnudki.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles