«C.S.I.: Miami» staar ülbitseb

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Caruso
David Caruso Foto: AP / Scanpix

Menusarja «C.S.I.: Miami» filmirühma esindajate kinnitusel selle seriaali üks peategelasi, David Caruso, ülbitseb võtteplatsil.

Horatio Cane`i mängiva Caruso kolleegide sõnul pole staaril kombeid, kirjutab msnbc.com.

«Oleme näinud teda sülitamas stuudio põrandale, pidevalt kuuleme teda trükimusta mitte kannatavate sõnadega vandumas ja mõnikord käitub ta lausa lapsikult. Caruso laseb tihtipeale uuesti teha stseene, kus tal on ainult üks repliik. Mõnikord ei suuda ta õigel ajal isegi kummikindaid kätte tõmmata,» lausus allikas.

Filmirühma kuuluva isiku sõnul on Caruso tema 15 aasta pikkuse operaatorikarjääri jooksul esimene nii-öelda lapsmees näitleja, kellega tal on raske koostööd teha.

«Tema pidev vandumine ja kaaslaste süüdistamine, kui midagi viltu läheb, on ületanud igasuguse taluvuse piiri. Ta näeb teisi, aga mitte iseennast. Ta sülitab ka põrandale, hoolimata sellest, et produtsent tuletab talle meelde, et nii pole sünnis,» lausus allikas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles