Rihannaga kohtunud eestlane: nägin, kui glamuurne on ühe artisti elu

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rihannaga MTVst kohtumise võitnud Raigo Mitt
Rihannaga MTVst kohtumise võitnud Raigo Mitt Foto: Erakogu

Möödunud neljapäevases MTV saates «Supermercado» loositi välja

meet and greet

kohtumine superstaar Rihannaga, kes pühapäeval Tallinnat väisas. Võitjaks osutus Tallinnast pärit noormees Raigo Mitt, kes veetis pärast kontserdi lõppu lauljanna

backstage

’is mõnikümmend minutit.


Kas võit tuli sulle üllatusena?
Ma olin terve päev nalja visanud selle üle, et täna on saade, kus teatatakse võitja ja et mina kindlasti võidan, aga see kõik oli nalja tasemel. Mul ei löönud korrakski pähe mõtet, et mis siis saab, kui ma peaksin võitma ning saaksin kohtuda Rihannaga.

Olid sa oma nime väljakuulutamise hetkel ka ise teleka ees?
Olin neljapäeva õhtul oma heade sõpradega ühel tuttaval külas ja siis menus, et kell kaheksa hakkab saade, kus hõigatakse välja võitja. Sel hetkel, kui VJ ütles «ma olen kade su peale», käisid juba külmavärinad üle. Kui mu nimi teleka alla nurka tekkis ja ta selle välja hüüdis, ei osanud ma kuidagi reageerida ega midagi öelda või teha, seega üllatus oli suur. Järgmine päev helistati ka MTVst ja paluti piletitele järele tulla.

Valmistusid kohtumiseks?
Ma tellisin fotopoest A4 suuruses Rihanna pildi, kuhu temalt autogrammi küsisida.

Kui palju Rihanna sinu vastu huvi tundis?
Ta küsis pildi kohta, kas see on tehtud käesoleval Euroopa turneel ning tahtis teada, kuidas mul läheb ja kuidas kontsert meeldis ja muid selliseid küsimusi.

Mida sina Rihannalt küsisid?
Ma lihtsalt teretasin teda, vastasin tema küsimustele, kiitsin ta vapustavat välimust, tegime pilti, võtsin autogrammi ja tänasin teda. Kuna seal oli veel viis inimest, kes temaga pilti ja autogrammi soovisid, siis ma ei jäänud seda selja taha tekkinud rivi kinni hoidma.

Kõige meeldejäävam mälestus kohtumisest?
Kogu see kohtumine oli meeldejääv. Sain näha kuskil 20 minutit, kui professionaalsed inimesed teda ümbritsevad, kuidas lava kokku pandi, kuidas ta suundus juba uude riiki ja linna järgmist kontserti andma ja kui glamuurne on siis ühe artisti elu ning elurütm. Tema hoiak, sõbralikkus ja äärmiselt meeldiv iseloom jäid ka kindlasti meelde.

Rihannaga koos tehtud pilti Raigo kahjuks avaldada ei saa, kuna lauljatari ihukaitsja tegi selle avaldamise keelu väga kindlasõnaliselt selgeks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles