Billy Corgan: isa kuritarvitas mind

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambli Smashing Pumpkins solist Billy Corgan.
Ansambli Smashing Pumpkins solist Billy Corgan. Foto: AP / Scanpix

Ansambli Smashing Pumpkins staar Billy Corganile jättis sügava hingelise trauma see, et isa teda kuritarvitas ning mees kaalus teismelisena ka enesetapu võimalust

41-aastane Corganil esines lapsepõlves Chigacos elades pikki perioode, mil ta tundis ennast abituna ning võõrandununa, kirjutab WENN.

Uues, organisatsiooni Jed Foundation kampaania «Half Of Us» tarvis tehtud videos, mille režissööriks on filmimees Joel Schumacher, meenutab Corgan oma murega täidetud nooruseaastaid.

«Mu perekond ei sobinud sinna kultuuri, milles me elasime ja kuritarvitamine pani mind end kõige toimuva suhtes veel võõrandunumana tundma. Lisaks kuritarvitati ka paljusid teisi lapsi, keda ma teadsin, nii, et ma ei tundnud ennast selles osas erinevana,» kirjeldas Corgan oma lapsepõlve.

Täiskasvanuna avastas Corgan, et parim viis depressioonist üle saada on pöörduda inimeste poole, kellega sellest on võimalik rääkida.

Rokkarist tehtud videot on võimalik näha internetis leheküljel HalfOfUs.com.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles