David Beckham vihastas naise flirtimise peale

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David ja Victoria Beckham
David ja Victoria Beckham Foto: AP / Scanpix

Briti jalgpallistaar David Beckham vihastas abikaasa Victoria Beckhami peale, kuna viimasel ajal on naine avalikult teiste meestega flirtinud.

Beckhamitele lähedal seisva isiku teatel katsetab Victoria teiste meestega flirtides, et kas ta ikka atraktiivne on, kirjutab ajakiri People.

«Victoria flirdib avalikult, sest ta tahab ennast atraktiivsena tunda. Tema selline käitumine teeb Davidile peavalu,» lausus allikas.

Isik lisas, et ka Victoria keelekasutus pole kiita.

«Pärast paari drinki muutub Victoria selliseks nagu ta tegelikult, ilma seltskonnadaami maskita on – ropu suuga maakas. Isegi ropu suu poolest kuulus vürtsitüdruk Mel B tavaliselt punastab Victoria teksti peale,» selgitas allikas.

Victoria Beckhami sõprade arvates püüab naine endale pidevalt kinnitada, et ta abikaasa David Beckham ei peta teda.

«Victorial on tegelikult raske seda uskuda. Ta pole siiani saanud üle nelja aasta tagusest loost, milles paljastus, et ta abikaasal oli salaarmuke Rebecca Loosi näol,» lausus üks Victoria sõpradest.

Sõber jätkas, et kogu lugu vaikiti imekiiresti maha ja Beckhamite väline klantspilt taastati.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles