Galerii: Limp Bizkit pani eestlased rokkima

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Limp Bizkit Saku Suurhallis 23.05.09
Limp Bizkit Saku Suurhallis 23.05.09 Foto: Jelena Rudi
Pärast aastatepikkust pausi on Limp Bizkit taas originaalkoosseisus ning jõudis oma Euroopa tuuri raames möödunud nädalavahetusel lõpuks ka Tallinna Rocca Al Mare Suurhalli.

Pärast nelja-aastast pausi on Limp Bizkit otsustanud seekordse tuuriga läbida riike, kuhu pole varem jõudnud. Bändiliikmete endi sõnul on see neilegi värskendavaks ja põnevaks kogemuseks.

Limp Bizkiti vokalist Fred Durst haaras emotsionaalse esinemisega kaasa kogu saalitäie publikut. Rahva enamus eelistaski istumisele karglemist ning kaasalaulmist. Lõpuks suutis solist püsti ja kaasa elama panna isegi saali viimased read.

Lisalugudena tulid esitamisele ballaad «Behind Blue Eyes» ja menulugu «Nookie», millele järgnesid filmi «Võimatu missioon» tunnuslugu «Take A Look Around» ja neljandaks «Rollin», milleta ei möödu tõenäoliselt ükski Limp Bizkiti kontsert.

Vaata pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles