Barbie-bandiidid mõisteti süüdi pangaröövis

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heather Lyn Johnston kohtus.
Heather Lyn Johnston kohtus. Foto: AP / Scanpix

Mullu veebruaris USAs Atlantas pangast 11 000 dollarit varastanud 19-aastased neiud mõisteti selle nädala esmaspäeval lõppenud kohtuprotsessis süüdi.

Hüüdnime Barbie-bandiidid said neiud pärast seda, kui politsei nägi panga turvakaamerate salvestisi vaadates moodsaid päikeseprille kandnud blondiine, kirjutas The Atlanta Journal-Constitution.

Neiud võeti vahi alla kaks päeva pärast röövi. Saadud raha kulutasid tol ajal striptiisitaridena töötanud Heather Lyn Johnston ja Ashley Miller rõivaste ja käekottide ostmiseks ning ilusalongis.

Esimesena süü üles tunnistanud Johnstonile määrati 10-aastane tingimisi vanglakaristus, Millerile määrati kaks aastat reaalset vanglakaristust ja kaheksa aastat tingimisi. Milleril tuleb tagasi maksta ka varastatud summa.

Lisaks varguse toime pannud blondiinidele mõisteti süüdi ka vargusele kaasa aidanud pangatöötaja ja neidude 28-aastane teisteski rikkumistes süüdistatud sõbranna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles