Niki: olen katseajaga laulja

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Niki
Niki Foto: Marianne Loorents

Täna hommikul raadiole Elmar intervjuu andnud Kairit Tuhkanen alias Niki tunnistas, et on katseajal olev laulja. Ometigi pärjati ta eile «Kuldne Plaat 2008» auhinnagalal parima naisartisti tiitliga. Tema albumist «Äike, päike» sai aga aasta parim album.

Kairit ütles, et parimaks naisartistiks tunnistamine tundus talle veidi
ebaaus.

«Ma olen alati mõelnud, et see auhind peaks minema inimesele, kes laulab laulmise pärast, mitte artistlikus mõttes,» jäi lauljatar tagasihoidlikuks.

Ka oma tänukõnes olevat Niki öelnud, et ta on pigem katseajaline laulja.

Kairit ise hoidis pöialt Laurale: «Ma tundsin end talle otsa vaadates ja samal ajal auhinda vastu võttes ebamugavalt.»

Niki edukuse aluseks peab Kairit siirust: «Inimestel on võib-olla lihtne ennast minuga samastada, sest ma olen nii nagu ma olen.»

Kuigi Kairit peab Nikit projektiks, võtab ta siiski laulmistunde.

«Seda eesmärgil, et ma tunneksin ennast kindlamana. Aga üldiselt koolitan ma ennast muudes valdkondades, sest laulmine kestab täpselt nii kaua, kui me seda läbi nalja ja naeru teha saame,» rääkis lauljanna.

«Kui asi muutub tõsiseks, sulgede kitkumiseks ja nutmiseks, siis ei ole sellel minu jaoks enam mõtet,» lisas ta.

«Ma ei tea, kas see on õnn või õnnetus, et ma olen Niki ja Kairit. Minus on mitu külge ja mõlemal pool toimub hetkel päris palju, millest ma veel ei räägi,» jäi lauljanna saladuslikuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles