Baron Cohen ärritab Kansase elanikke

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sacha Baron Cohen Boratina
Sacha Baron Cohen Boratina Foto: AP / Scanpix
Filmiga «Borat» tuntuks saanud briti koomik Sacha Baron Cohen ajas vihale Kansase elanikud, kuna võttis end lennujaamas aluspesu väele ning terroriseeris kohalikke.

Baron Cohen filmib parasjagu oma järgmist pilakomöödiat nimega «Bruno», mis räägib homoseksuaalsest Austria telesaatejuhist ning kogub selle jaoks materjali Kansases kohalikega suheldes, kirjutab femalefirst.

Paraku on aga näitleja omapärane riietumisstiil ja ekstravagantne käitumine kohalikud elanikud vihale ajanud. «Euroopa mees, kes end aluspükste väele võttis ja Wichita lennujaama fuajees tantsis, sundis turvateenistuse kõrgeimasse valvelolekusse,» kirjutas kohalik ajaleht.

Samuti kirjeldati seda, kuidas Baron Cohen ja tema filmimeeskond häirisid kohalikus kirikus lihavõttepühade ajal mängitud näidendit, ilmudes kirikusse ahelaid kandes.

Näitleja esindaja keeldus uudiseid kommenteerimast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles