Tartus välkusid jälle paljad tagumikud

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paljas tagumik
Paljas tagumik Foto: allposters.com

Kas Tartust on saamas paljaste kannikate paradiis? Eile õhtul astusid nimelt kaks kohalikku kutti alasti sisse kolme erinevasse bensujaama, et osta nätsu ja jäätist. Video toimunust saatis reporter.ee -le anonüümseks jääda soovinud kaameramees.

Julged poisid otsustasid Tartu linnas veits elevust külvata ning saatsid kaks ilma püksata sõpra linna peale sisseoste tegema.

Prooviti, kui lihtne või keeruline on bensiinijaamast palja tagumikuga snäkse osta. Esimene katse õnnestus suurepäraselt. Statoilist said poisid ilma suurema kärata mõned maiused ostetud.

Teises, pisemas bensukas, enam nii ladusalt ei läinudki. Nimelt oli pood paksult rahvast täis ning kassani trüginud palja tagumikuga kutil, soovitas müüjatar enne püksid jalga tõmmata ja alles seejärel nätsu järgi tagasi tulla.

Samal ajal oli kaameramees naerust nõrkemas ning tema kommentaaridki päris krõbedad.

Kolmas etteaste toimus Neste bensiinijaamas, kus poistel õnnestus rahulikult kuue kroonine jäätis osta. Selleks ajaks oli kaameramees juba naerust nõrkemas.

Üks kuttidest varjas miskipärast kahe käega oma reliikviaid, samal ajal, kui teine naljamees suutis mõlemat. Ühe käega varjata mune ja teisega oma nägu.

Kiika ka videklippi Kanal2 videoportaalist reporter.ee

Kui tunned poisse, siis anna meilegi teada, kellega tegu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles