Esimene vahekord on paljudele naistele ebameeldiv?

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eestis kehtiva seaduse järgi pole 14-aastase lapsega seksimine kuritegu ja iga täiskasvanu võib seda endale lubada.
Eestis kehtiva seaduse järgi pole 14-aastase lapsega seksimine kuritegu ja iga täiskasvanu võib seda endale lubada. Foto: SCANPIX

Eeva.ee suhtlusfoorumis arutlevad foorumikülastajad taaskordselt huvitava teema üle. Nimelt arutletakse esimese vahekorra üle: milline see oli ning kas see toimus õige inimesega.


Enamus kasutajaid leiab, et esimene kord polnud mitte midagi erilist, sest nii inimene kui ka koht olid väga valed ning oleks võinud siiski veel oodata. Näiteks kirjutab kasutaja cosmo: «Poiss tahtis nii meeletult ja ta käis mulle niikaua peale, kuni nõustusin. Kahetsen, et järele andsin. See kõik toimus poisi kodus ja tal olid vanemad ka kodus. Minul oli valus. Lühidalt öeldes ei olnud kõige meeldivam, kuna inimene, kellele oma süütuse andsin, polnud kõige õigem.»

Leidub ka naisi, kes on oma süütuse kaotanud sellepärast, et mees, keda nad tegelikult tahavad, neid eirab. Selline juhtum on aset leidnud kasutaja Kerstinil, kes kirjutab: «Olin siis 16 ja see oli nii tobe kuidas see juhtus. Lühidalt öeldes magasin ühega, sest see keda tegelikult tahtsin eiras mind täielikult. See kellele süütus läks osutus aga mölakaks. Kuid ma ei kahetse, sest ükskord pidi see nii või naa minema. Pealegi pole seksi kunagi väga pühaks ettevõtmiseks pidanud. Seks on seks ja kui oled kellegiga koos, keda armastad, siis on see veel parem ja suurepärasem.»

Tihtipeale kaotavad noored süütuse ka sellepärast, et neile tundub, et kõik teised on seda juba teinud ning süütus on lausa koormaks.

Kasutaja Viktoria kirjutab: «Mul oli ka valus ja kusjuures mitte ainult esimene kord, vaid ka paljud järgnevad korrad. Läks ikka päris kaua aega enne kui asjast mõnu tundma hakkasin. Kutt oli ka täiesti vale ja tegin seda ainult sellepärast, et kõik teised sõbrannad olid juba süütusest lahti saanud ja muudkui arutasid seda asja pidevalt. Mul polnud aga midagi sekka öelda ja nii siis otsustasingi, et saagu see asi juba tehtud. Tagantjärgi muidugi nõme mõelda, aga mis seal ikka. Mis tehtud see tehtud.»

Eeva.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles