Trubetsky esitleb punkraamatut ja läheb tuurile

Valner Valme
, Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõnu Trubetsky ja tema «Insener Garini hüperboloid»
Tõnu Trubetsky ja tema «Insener Garini hüperboloid» Foto: Mihkel Maripuu

Tõnu Trubetsky sai valmis uue raamatu ja esitleb seda reedel rokiklubis Tapper.


Varrakus välja antud «Anarhia ENSV-s. Eesti punk 1976–1990» räägib meie pungi algaegade loo asjaosaliste enda suu ja silme läbi, illustreerituna rohkete tolle aja fotodega. Raamat loeb kohaliku pungi alguseks aastat 1976, mil punkkunstnik Irwin Art asutas bändi Sm. Aladdin & Lord McIntosh.



Esitlusel esinevad lisaks nimetatud ja ammu unustatud grupile teisedki vanimad ja seks puhuks taaskogunenud Eesti punkbändid. Punk T on hilisemate Velikije Luki ja Vennaskonna trummari Rainis Kingu bänd aastast 1980, Ajutine Valitsus on Allan Vainola (Vennaskond, Metro Luminal, Sõpruse Puiestee, Kelder jne) esimene bänd samast ajast. Anonüümne AK on Psychoterrori solisti Freddy bänd aastast 1987.


Lisaks esinevad Trubetsky koosseisud Vennaskond ja Flowers Of Romance, kelle jaoks on suvetuuri «The Swindles Continues Tour 2009» osa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles