Katarina Padari uskumatud läbielamised lastekodus

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katarina Padari uus imago, kevad 2008
Katarina Padari uus imago, kevad 2008 Foto: Kanal11

Oma unustamatuid üleelamisi minevikust ja mõtteid tulevikust jagab reporter Carmenile uues vestlussaates

Katarina Padar

. Intrigeeriv saade «Õhtu kahele» on eetris Kanal 11s laupäeval kell 20.55

«Igaüks muretseb sellepärast, et tema perse oleks soojas ja et hea oleks, aga mina ei ole mingisugune lüpsja,» räägib hiljuti totaalse imagomuutuse läbi teinud Tanel Padari eksabikaasa Katarina Padar.

Kui te arvasite, et lühikese poisipea ja sirge seljaga Katarina on mingi lihtsameelne tibi, siis tuleb teil nüüd paraku pettuda.

Katarina on noorukese tütarlapsena pidanud üle elama rasked lastekoduaastad, istuma kartsas ja taluma pervertidest kasvatajate ebaloomulike vajaduste rahuldamist.

Katarina, mille eest üks laps kartsa pannakse?
«Kahjuks tol ajal, kui mina lastekodus olin, töötasid seal meesterahvad, kes käperdasid noori tüdrukuid ja ega seal ei olnud mingit suurt armastust kasvatajate poolt.»

Millised need kartsad välja nägid?
«Kartsad olid sellised keldrikohad, kus olid väikesed hiirekesed ja rotikesed, kes jooksid ringi. Seal oli külm ja vahest sind isegi unustati sinna.»

Mis sulle veel meenub lastekodu aegadest?
«Ma mäletan seda väga hästi, kui ma olin noor tüdruk. Ma olin 11-aastane ja mäletan, et õmblesin endale paksu vesti. Teppisin selle läbi nii, et ta seisis mul sirgelt ees ja varjas neid mingeid olendeid siin ees, mis mul kasvasid.»

«Ja ma kandsin alati seda vesti, sest ma ei tahtnud tekitada nendele nõmedatele käperdistele tunnet, et minust on saanud naine.»

«Ma olin selline pikk ja peenike ja alati oli mul seljas see paks vest, mis peitis ära minu need asjad.»

«Ma ei tea, aga millegipärast ma tegin seda alateadlikult. Ma sain aru, mis seal lastekodus tegelikult toimub, aga keegi ei oleks mind nagunii kunagi kuulda võtnud.»

«Nendel meestel vedas tol korral, aga mul on näod siiamaani meeles ja ma loodan, et ma enam kunagi ei kohta neid oma elus.»

Eelnev on vaid jäämäe tipp sel laupäeval Kanal 11 eetrisse jõudvast uuest vestlussaatest «Õhtu kahele», kus saatejuhiks suurepärane reporter Carmen Pritson-Tamme.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles