Naabrist paremaks tahtjad värvisid magamistuba

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saates «Naabrist parem» osalejad Kertu Proos ja Krister Kurn, Heleri Reek ja Paul-Gunnar Mägi, Maie Rosmann ja Liisa Kull ning Annamaria Ala ja Kaur Virunurm
Saates «Naabrist parem» osalejad Kertu Proos ja Krister Kurn, Heleri Reek ja Paul-Gunnar Mägi, Maie Rosmann ja Liisa Kull ning Annamaria Ala ja Kaur Virunurm Foto: TV3

TV3 sarja «Naabrist parem» teises osas värvisid osalised võistluse korras tubasid.

Sel aastal tahavad naabrist paremaks saada Annamaria ja Kaur, Maie ja Liisa, Heleri ja Paul-Gunnar ning Kertu ja Krister.

Ideede esitlemine

Esialgu käisid paarid värve valimas ning siis hindas nende visioone sisearhitekt Kristiina Voolaid.

Annamaria ja Kaur rääkisid, et tahaks enda kodu disainida loodus- ja maalähedaseks. Voolaiu sõnul olid nende kirjeldused aga maalähedusest kaugel ning asi kiskus pigem urbanistliku stiili poole.

Maie ja Liisa maja esimene korrus peaks tulema hubane ja modernne, ülemine soe ja naiselik. Voolaid soovitas rohkem mõelda, kuidas maja hakkab stiili mõttes tervikuna välja nägema, ning soovitas naiseliku idee ka alla tuua.

Paul ja Heleri tahaks, et maja tuleks noortepärane ja hubane. Arhitekt soovitas noortepärasuse ideest kinni hakata terves majas.

Kertu ja Krister tahavad miksida idamaist ja njuujorklikku stiili. Voolaid soovitas stiil väga täpselt välja mõelda, kuid pidas mõtet New Yorgi ja oriendi segamisest intrigeerivaks.

Kokkuvõtvalt ütles Voolaid, et üldmulje oli väga erinev. Osad üllatasid positiivselt, osad negatiivselt, ning võistlejad oleks oma plaanid pidanud põhjalikumalt läbi mõtlema.

Võistu värvimine

Selle saate võistluslikuks osaks oli magamistoa värvimine. Võitja sai eelarvele juurde 15 000 krooni ning kaotajad pidi teiste töövahendid ära pesema. Värvimiseks oli aega üks tund ning hinnati nii kvaliteeti kui kvantiteeti.

Võistlejaid hindasid kaks eksperti Sadolinist ning saate ehitusspetsialist Erko.

Kertu ja Kristeri töö jäi natuke poolikuks ning oleks pidanud aluspinna paremini ette valmistama ning Heleri ja Paul said enamus valmis, mis tahtsid.

Maiel ja Liisal sai värv otsa ning Annamaria ja Kaur tegid esimese korra kohta päris head tööd.

Ekspertide sõnul oli seekord kaotaja väljaselgitamine raskem. Kaks korterit olid kehvemad ja kaks paremad, kuid üldjoontes olid ideed suhteliselt mängulised ja huvitavad.

Kaotajateks valiti juba teist korda tüdrukutepaar ning võitaks Annamaria ka Kaur. Viimaste puhul hinnati kõige rohkem eelnevat ettevalmistustööd.

Võitjad pidid valima, kelle taskust võtavad 15 000 krooni, ning et kedagi isiklikult eelistada ei tahtnud, valisid eelmise saate eeskujul kaotajad.

Järgmiseks nädalaks peavad valmis saama kõik värvimistööd ning siis asutakse tapeetimise kallale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles