Liis Lass: mine p****e, loll leheneeger!

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
C R
C R Foto: Denis Giorgievski/Naisteleht

Erootikaväljaanne FHM viis meie tuntud tšikkide seas läbi päris põneva küsitluse.

Uuriti, kuidas hindavad oma seksuaalelu Marge Rahu, Liis Lass, Laura Kõrgemäe, Charlene Rennit ja Carola Madis. Kas kõik erootikaga seonduv on neil nagu filmis või tavaline nagu lihtsatel surelikel?

Küsimusele, kas oma suhet on võimalik meedia eest varjata ja kui mitmest tema suhtest on informeeritud olnud avalikkus, vastas Liis Lass teravalt: «Siinkohal mine persse, loll leheneeger!»

Veel lisas äkiline näitsik, et kõike on võimalik varjata. Nimelt püüdvat meedia alatihti tema elust mahlakaid detaile välja imeda, kuid tulutult, sest kõik, mis senini tema suhetest avaldatud, on vale.

Veel lisas Lass enesekindlalt, et ülioluline on tema jaoks ka partneri töökoht, sest talle meeldivad vaid tegijad mehed ning tundelised mökud jäägu teistele tipsidele.

Samadele küsimustele vastas kordi leebemalt Marge Rahu, kes väitis, et tema suhetest on meedias kajastust leidnud senini vaid üks.

«Loomulikult on võimalik vajadusel oma suhet varjata, see on suhteliselt kerge. Pole vaja lihtsalt liikuda avalikes kohtades käest kinni,» kõlas Buduaari omaniku konkreetne vastus.

Põnev oli ka fakt, et Marge Rahu on saatuse tahtel ja juhuste kokkulangemise tõttu maganud endast nooremate meestega rohkematel kordadel kui endast vanemate meestega.

Oma mehe ekspruudiga olid aga nõus vabalt suhtlema näiteks Charlene Rennit, Marge Rahu ja Carola Madis. Lassi ja Kõrgemäe jaoks oli meeste ekside näol tegemist täiesti ebaoluliste inimestega maamunal. «Mis minu, see jäägitult,» kõlas naisstaaride konkreetne vastus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles