Paris Hiltoni sõbraks pürgijaid napib

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maailma üks kuulsamaid blondiine, USA seltskonnatibi Paris Hilton
Maailma üks kuulsamaid blondiine, USA seltskonnatibi Paris Hilton Foto: Reuters / Scanpix.

Seltskonnatähe Paris Hiltoni uude tõsielusaatesse, mille abil ta loodab endale uue parima sõbra leida, on osalema kandideerinud alla 40 inimese.

New Yorgis Parise sõbraks soovijaid registreerivatele saatetegijatele valmistas MTV eetrisse mineva saate Paris Hilton's My New BFF (Paris Hilton on mu uus parim sõber) loid vastukaja pettumuse, kirjutab digitalspy.

Saates hakkavad 20 noort naist teineteisega võistlema, kuna ainult ühest neist saab Paris Hiltoni BFF (best friend forever ehk parim sõber igaveseks).

Tundub aga, et Parise sõbra staatus pole noorte naiste jaoks piisavalt ahvatlev. «Seal oli vähem kui 40 inimest,» kirjeldas ajakirjaga OK! rääkinud allikas saatesse osaliste valimiseks korraldatud katseid.

Allika sõnul oli proovijate seas mitme stiili esindajaid. «Seal oli tüdrukuid, kes kandsid pastelltoonides Swarovski kristallidega ehitud peokleite, getostiilis tüdrukuid ja kaks gootistiilist inspireeritud tüdrukut helevalgete juuste, kahvatu meigi, kunstripsmete ja nahkriietega,» seletas ta.

Allikas vihjas ka, et kuulis ühte saates osaleda soovijat ütlemas, et too ei suudaks mingil juhul Parisega ühe katuse all elada, kuna seltskonnadaam käiks talle liialt närvidele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles