Marilyn Monroe seksifilm läks ärimehele

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marilyn Monroe
Marilyn Monroe Foto: AP / Scanpix

USAs Manhattanil tegutsev ärimees ostis 1,5 miljoni dollari (15 miljonit krooni) eest 15 minuti pikkuse helita mustvalge filmi, millel on näha kunagist filmidiivat Marilyn Monroed seksimas tundmatu mehega.

Filmi müüki pannud kollektsionääri Keya Morgani sõnul lubas ärimees, et ta ei hakka seda filmi levitama, kirjutab Reuters.

«Film on tehtud nii, et staariga koos olnud mehe nägu pole mitte üheski kaadris näha,» sõnas Morgan.

Seni oli see film FBI ühe endise agendi poja valduses.

1962. aastal ravimite üledoosi kätte surnud Monroel oli väidetavalt suhe tollase USA presidendi John F. Kennedyga.

«FBI asutaja ja pikaajaline juht J. Edgar Hoover püüdis tõestada, et sellel seksifilmil olev mees on president Kennedy. Hoover ja Kennedy ei saanud omavahel läbi, kuid FBI juht ei suutnud mitte kunagi kindlaks teha, kes see mees seal filmis ikkagi on,» selgitas Keya Morgan.

Hiljem püüdis filmi ära osta näitlejanna abikaasa, pesapallitäht Joe DiMaggio, kuid FBI ei müünud seda talle.

Keya Morgan lisas, et ta jõudis Marilyn Monroe seksifilmini, kui ta uusri staariga seotud filmimaterjale. Seksifilmi Morganile müünud mehe kinnitusel on sellest koopia ka FBI-l ja seda säilitatakse salastatud materjalide arhiivis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles