Kas suurus on oluline? Jah, väga!

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hiina seksilelude mess
Hiina seksilelude mess Foto: AFP / Scanpix

Taas oleme piilunud

Eeva.ee

suhtlusfoorumisse, kus on rohkelt tuliseid kommentaare kogunud teema, et kas suurus on lõppude lõpuks oluline või mitte.

Leidub kasutajaid, kes arvavad, et suurus pole siiski nii oluline. Tähtsam on mees ise ning suurus pole kohe kindlasti prioriteet number üks.

Kahjuks neid, kes nii arvavad, on naiste seas siiski väga vähe.

Näiteks kasutaja Ranee kirjutab: «Voodirõõmud on ikka kahe inimese vaheline asi ja kui mees ei oska seda nii kasutada nagu sulle meeldiks, siis mina küsiks, et mida sina seal voodis teed? Alati annab ju suunata ja öelda mis sulle meeldib. Loomulikult on suurus oluline, aga mitte esmane.»

24- aastane Maarja: «Minu jaoks on suurus oluline. Pole senini sattunud voodisse väikest peenist omava mehega ning loodan, et ei peaks sattuma ka. Kui aga peaksingi sattuma, siis vist põgeneksin ummisjalu. Võibolla olen tõesti kitsarinnaline, aga samas on ju ka meestele rindade suurus ja kuju oluline. Ideaalne peenis oleks kuskil 17-20 cm vahepeal.»

Kadri on konkreetne: «Ideaalne riist on poodides letil või kummutisahtlis. Selline, mis mõnusalt vibreerib. Mina leian, et mul pole vajadust riistakandjat sööta, tema tujusid taluda ning tema soovidega arvestada. Vibreeriv riist on aga iga kell kasutusvalmis ning teda ei pea isegi erutama.»

Enamus naisi ongi arvamusel, et kuigi sellest ei räägita ning meeste pärast väidetakse midagi muud, on suurus ikkagi väga oluline ning väikese peenise puhul silma kinni pigistada lihtsalt ei anna.

Kasutaja Naiya kirjutab: «Võib ju öelda küll, et oleneb mis varustusega teha osatakse, aga tegelikult jääb naise alateadvusesse kripeldama kui mehe «lisad» pole just kõige sobivama väljanägemisega. Minu jaoks on suurus oluline ning suurt oskamatut õpetades on nauding igatahes parem, kui treenides väikest mitteoskajat.»

Kasutaja Neckel, on välja tuua suisa üks piinlik olukord: «Mulle igatahes on suurus oluline. Kunagi sain väikest peenist tunda tunda või õigemini ma ei tundnudki midagi. Väga piinlik oli ja tahtsin lausa küsida, et mida sa nühid, kas on ikka sees ka.»

Lähemalt uuri naiste arvamust mehepoegade au suuruse kohta suhtlusportaalist Eeva.ee.

Aga mis arvamusel oled näiteks sina?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles