Paris Hiltoni Tallinna voodi järele on nõudlus!

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
DJ Andy Daniels
DJ Andy Daniels Foto: Club Privé

Täna klubis Privé toimuva ürituse Hed Kandi peaesineja Andy Daniels avaldas soovi ööbida samas toas, kus magas Paris Hilton oma Eesti visiidi ajal.

Hiljuti koos USA bändiga Good Charlotte Eestit külastanud Paris Hilton tekitas kohalikus meedias palju kära. Kui tänane Hed Kandi DJ kuulis, et ööbib samas hotellis, mida ka Paris Hilton külastas, soovis too ööbida lausa samas toas ning samas voodis.

Hed Kandi peol pulti astuv Manchesterist pärit DJ Andy Daniels on juba aastaid rõõmustanud suurlinnade klubitajaid kaasakiskuvate house muusika rütmidega. Danielsile sekundeerivad klubi Privé residendid Chris Mil ja JP. Laval astub üles Tommyboy uus bänd Külalised.

Hed Kandi ei ole võõras ka Paris Hiltonile. Miamis Nikki Beach’il toimuvad üritustesarja peod kuuluvad Parise lemmikbailade hulka. Hed Kandi on šikk, särav, lõbus, seksikas, glamuurne ning luksuslikult kirglik peokokteil, millest juba täna õhtul on kõigil võimalus osa võtta.

Lisainfo: www.clubprive.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles