Kerlit ootab elu suurim kontsert

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kerli Kõiv
Kerli Kõiv Foto: marie claire

22-aastase lauljatari kunsti naudib 12. juulil Õllesummeril umbes 10 000-pealine publik.


Oma fantaasiaküllaste lavakostüümide poolest tuntud Kerli kavandab need seegi kord ise. Rõivad valmivad Kerli Elvas elava ema abiga, nii jagab artist kontserdini jäänud päevi muusika- ja kostüümiproovide vahet sõites. Mõned kingapaarid ja muud olulised aksessuaarid pärinevad siiski ookeani tagant.

Õllesummeri viimase päeva viimasel suurel esinemisel kuuleb muidugi plaadi «Love is Dead» materjali, lisaks sellele saab aimu, mis hõngu kannab tänavune helikandja. Seda produtseerivad sellised staarid nagu Tricky ja The Dream, kel on olnud pistmist ka Rihanna ja tema hitiga «Umbrella» ning Madonna üllitistega.

Esialgu oli plaanis, et saatemuusikud tulevad kohale samuti Ameerikast. Logistika üle Atlandi ookeani osutus oodatust keerulisemaks, seega koostas Kerli uue ansambli Eestis muusikutest. Trummide taga on näiteks Kerli hea sõber Kallervo Karu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles