Miljonimängija teenis 125 000 krooni

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Miljonimäng
Miljonimäng Foto: Tiina Kõrtsini / Õhtuleht

Tänases TV3 saates «Kes tahab saada miljonäriks?» võitis esimene mängija 125 000 krooni, teine mängija sai 1 000 krooni ja kolmas mängija jätkab järgmisel nädalal.

Hermani esimesed vastused olid täpsed ja noormees jõudis kenasti tuhande kroonini.

Sõbra abi vajas ta aga küsimuse «Abstinentsi sündroom on maakeeli...» puhul, mis oli väärt 4 000 krooni. Sõber pakkus pohmell, mis oli õige vastus.

Edasi jätkas Herman vaid õigete vastustega, kuid 32 000 krooni väärt küsimuse puhul kasutas ta ära 50/50 ja ka publiku abi. Küsimuseks oli: «Mitu aastat tegutsenud vanamuusika ansambel Hortus Musikus?». Publik pakkus 35, kuid teiseks variandiks oli 20.

Noormees riskis ja pani lukku 35, mis oli õige.

64 000 krooni küsimusena sooviti teada Eesti sügavuselt teist järve ja Herman kasutas tarkade meeste abi. Targad mehed teadsin kolmanda koha omanikku (Udsu) ja pakkusid siis Koorküla Valgjärve.

Herman valis aga hoopiski Väike Palkna, mis tarkade jutust samuti läbi käis, ja see oligi õige vastus!

Noormees teadis ka, et tuntud Belgia kirjanik, kriitik ja näitleja Noel Godin on end ajalukku kirjutanud avalikus kohas prominentidele tortide näkkulööjana.

Veerand miljoni küsimuseks oli: millal toimus I üldlaulupidu Lätis? Variandid olid: 1870, 1873, 1876 ja 1879. Õige vastus oli 1873.

Teiseks mängijaks oli Simo, kellel tekkis esimene probleem tuhande krooni küsimusega, kuid Hannes Võrno abiga sai ta sellest siiski mööda.

4 000 krooni küsimusena sooviti teada, mis aastal avastati okaapi - pika keelega sõraline kaelkirjaklaste sugukonnast? Sõber teda aidata ei osanud ja publik pakkus 1940.

Seejärel kasutas ta ära 50/50 variandi ja võttis 1901 (teine oli 2002). See oli ka õige.

8 000 krooni küsimusena uuriti, et millise nime all tuntakse paremini Lord Greystok'i? Simo pakkus Sherlock Holmesi, kuid õige oli Tarzan.

Kolmas mängija oli Alar, kes sattus hätta 500 krooni suuruse küsimuse puhul, sest sooviti teada, millises linnas toimub telesarja «CSI: Kriminalistid» tegevus? Publikust abi polnud, kuid sõber oli täiesti kindel, et Las Vegases. Alar usaldas ja see oli õige vastus.

Edasi ei läinud samuti lihtsamalt, sest 2 000 krooni eest taheti teada, millisel riigil pole merepiiri? Mees kasutas ära 50/50 variandi ja valis siis Burkina Faso (teine oli Angola).

Seejärel sai saade otsa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles