Peeter Oja on hakanud rohkem mehi vaatama

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Telesaade «Ärapanija». Pildil Mart Juur ja Peeter Oja
Telesaade «Ärapanija». Pildil Mart Juur ja Peeter Oja Foto: Peeter Langovits

Tänases Kanal 2 saates «Ärapanija» keskendusid saatejuhid Mart Juur ja Peeter Oja poliitikute juhtumistele.

Oja ütles alguses, et mida lähemale Eurovisooni lauluvõistlus jõuab, seda enam küsitakse, kuidas ta end tunneb.

«Noh, tänan küsimast, pean ütlema, et juba hakkan vaatama rohkem mehi ja nad hakkavad aina enam ja enam meeldima,» vastas Oja. Tema sisetunne ütleb, et on õigel teel.

Savisaar lubas kuu ajaga kõik Tallinna tänavaaugud ära parandada. Saatejuhid muretsesid, kas ta neid avada jõuab ja kas linti ikka jätkub.

Loogiline, et reaalselt ei jõua teid ära lappida, kuid Savisaar leiab kindlasti lahenduse. Ta laseb oma kaaskondsetel Tallinna päevaks aukudesse heita ning kui päev läbi, tõusevad nad üles, pühvad tolmu riietelt ning lähevad ära.

Ärapanijad tunnustasid Kristiina Ojulandi, kes näitas klassi tantsusaates ja nüüd teavad kõik tänu talle, et Küpros ei kuulugi veel Schengeni ruumi.

Juur oli heitunud, et eelmisel nädalal tappis kaitseminister Jaak Aaviksoo ära ilmsüüta karu. Ministrile oli õnnetus ootamatu, sest ta luges tagaistmel raamatut.

Saatejuhtide arvates oleks ta pidanud hoopis istuma kapotil, seal, kus on mersumärk.

Marianne Mikko julgeb viimaks akent avada ja see on suur samm. Juur arvas, et paari aasta möödudes julgeb ta juba avada kabineti kirjutuslauasahtlit.

Portaal elu24.ee leidis vastuse küsimusele, mis piinas eestlasi hommikust õhtuni. Selgus, et kõige kallimad alukad on fotograaf Indrek Galetinil.

Oja arvates on väga lühinägelik kanda odavaid alukaid siis, kui ei pea paljaks koorima, sest vajadus paljaks koorida võib tekkida igal hetkel.

Ta tõi näiteks oma kogemuse, kui võttis end Angelis suspede väele ja õnnetuseks olid tal jalas kahekümnekroonised alukad.

Jaan Kundla ei kavatse riigikogust lahkuda, sest tema populaarsus olla hoopis tõusnud. Et see värdjavärk tõenäoliselt suveni välja ei vea, soovitasid ärapanijad rohkem ropendada. Näiteks f**k võiks tulla iga sõna järel.

Lõpetuseks küsisid nad, kus on naised.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles