Katrin Viirpalu on uue väljakutse tõttu põnevil

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PM/SCANPIX BALTIX

Just täna selgus «Terevisiooni» värske saatejuht, Katrin Viirpalu, kel juba varasemast tõhus teletöö kogemus.


Praegu töötab Katrin viimaseid päevi KUKU raadio vanemtoimetajana. Siis järgneb natuke puhkust, et juba 1. augustist telemajas uue hooaja ettevalmistustöödega pihta hakata. Hingetõmbepausi ajaks sõidab Katrin maailma kõige paremasse kohta, maale ema juurde.

Eks iga «Terevisiooni» vaataja on kordki mõelnud: kuidas nad küll suudavad nii vara üles tõusta. Katrinil on see kogemus olemas, kui ta juhtis ETVs saadet «Tere hommikust», aga siis tuli vara ärgata vaid kord nädalas. Nüüd läheb «Terevisioon» käima vaid ühe saatejuhtide paariga, kuid saatejuht ei pelga. «Neid töid on ju palju, kus peab iga päev vara tõusma, lüpsjad näiteks. Tuleb vaid oma rütm saavutada,» lausus naine optimistliku häälega.

Sündinud 27. märtsil 1968 Ardus
Abikaasa Mairold Kaus, tütar Iiris Viirpalu
Haridus:
1984 Kose lastemuusikakool
1986 Kose keskkool
1995 Tartu Ülikool, ajalugu
Töö:
Pool aastat Pelgulinna polikliiniku registraatori ja Eesti Vabaõhumuuseumi nooremteadurina.
Aastast 1994 ETV diktor, saatejuht, toimetaja. Juhtinud saateid «Kribu Krabu», «Tere hommikust», «Pühapäevitaja», «Tähelaev» ja «Jõulutunnel».
Aastast 2001 alustas raadios Kuku. Teinud saateid «Tuum», «Vox Populi».
Konfereerinud laulupidu, jaanuaritormis kannatanute abistamiseks korraldatud heategevuskontserti rahvusooperis Estonia jms.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles