Galerii: Kerli Kõiv Õllesummeril

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kerli Kõiv oli Õllesummeri viimase päeva tõmbenumber
Kerli Kõiv oli Õllesummeri viimase päeva tõmbenumber Foto: Jelena Rudi
Pühapäeval pani suurejoonelise punkti Õllesummerile õbluke Elva tüdruk ja täna USAs ilma tegev, Kerli Kõiv.


Pühapäevane Kerli kontsert tõi festivali pealava ette taaskord suure rahvamassi. Põrgu ja taeva, hea ja kurja võitluse temaatika ning huvitavad kostüümid saatsid tervet meie esimese välismaise staari esinemist.

Kerli oli lavale tulles surmtõsine, publikuga laulude vahel ei suhelnud ning keskendus vaid esinemisele. Ka publik jäi vaoshoituks.

Alles peale esinemist, kui Kerlit lavale tagasi kutsuti, tänas lauljatar publikut pisarad silmis. Emotsionaalsele kummardusele kodupublikule aplodeeriti püstijalu.

Siit ka mõned kommentaarid kohalviibijatelt:

Merike: No Moby kontserdiga ei anna võrrelda, see oli nagu öö ja päev. 

Ilmar: Oma kodupubliku ees võiks natuke soojem olla. Kerli ei suhelnud rahvaga, kui alles lõpus, siis kui ta tagasi plaksutati. Mulle oleks meeldinud, kui ta oleks eesti rahvast soojade sõnadega ikka lavale tulles tervitanud.

Ilona: Kerli tahtis olla nii Madonna kui Aguilera samal ajal.

Indrek: Kostüümid ja lavakujundus olid väga proffid, oli mida vaadata. Kerli ise tundus alguses veidike närvis olevat. Pärast läks paremaks.

Vaata pildigaleriid!

Kuidas jäid Kerli kontserdiga rahule Sina?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles