Kerli Kõiv: eestlased ei oska unistada

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kerli Kõiv jagas Kaubamajas kallistusi ja autogramme, 01.09.2008
Kerli Kõiv jagas Kaubamajas kallistusi ja autogramme, 01.09.2008 Foto: Photo Factory
Ameeriklastele kirjeldab meie pop-printsess Kerli Kõiv eestlasi, kui väga kinniseid ja õnnetuid inimesi.

Kuna Eesti kuulub täna Euroopa liitu, siis hakkavad asjad seal juba tasapisi muutuma, pajatab Kerli ameeriklastele. «Õnneks on noored inimesed täna juba väga avatud mõtlemisega.»

«Mäletan veel aega, kui mina üles kasvasin. Siis õitses kommunism ja mäletan ka aega, kui Eesti oma raha tuli. Samas pole mul olnud kunagi sellist tunnet, et kuulun sellesse riiki, sest inimesed seal ei unista. Inimestel lihtsalt pole seal unistusi.»

«Näiteks, kui sinu laps tahab saada siin Ameerikas superstaariks, siis kogu pere toetab teda. Kui kellelgi on siin mingi talent, siis teda austatakse ja tunnustatakse, aga Eestis öeldakse selle peale: «Kas sa arvad, et oled meist parem või? Vaata meie oleme siin õnnetud, see tähendab, et sina peaksid ka olema õnnetu.» See tähendab , et keegi ei tohi olla seal eriline.»

«Minul on väga raske selliste asjadega toime tulla. Aga muidu on Eesti väga ilus, eriti loodus. Koht, kust mina pärit olen on imeväike linnake, 5000 inimesega ja metsa sees. Kui seda kohta vaadata lennukist, siis näed pisikesi maju metsa sees. See on väga eriline koht.»

Vaata pop-printsessi intervjuud SIIT.

Mida arvad Sina, kas eestlased on õnnetu rahvas!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles