Aivar Riisalu kahetseb rohkeid intiimsuhteid

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aivar Riisalu
Aivar Riisalu Foto: Arno Saar / Õhtuleht

Ärimees Aivar Riisalu kahetseb, et tal on olnud väga palju intiimsuhteid.

Riisalu sõnul on ta oma elu väga keeruliseks elanud, sest ta pole osanud suhteid hoida, kirjutab Naisteleht.

Meeste kohta on Riisalul oma teooria välja kujunenud.

«Mehed jagunevad kaheks: ühed, kes elavad terve elu ühe naisega ja arvavad, et neil on jube kehvasti läinud. Ja teised, kes on elu jooksul mitmes suhtes ning rahu ei paista kusagilt,» sõnas Riisalu.

Õnnelikud on tema arvates vaid need, kes on leidnud selle ainukese ja õige.

«Kui keegi küsiks minult, kas olen õnnelik, siis väidan, et ma pole, sest pole osanud suhteid hoida,» sõnas ärimees.

Mees on enda arvates teinud palju valekäike ja nende käikude tagajärjel ei oskagi ta nüüd öelda, millises seisus on tema neli aastat kestnud lähisuhe.

«Ma kardan iseennast. Inimesega, kes täna minu kõrval on, olen ma käitunud väga inetult. Selles mõttes võibki küsida, kas ta ikka minu kõrval on. Vist ei ole, ma ei tea,» lisas Riisalu.

Vaadates purunenud suhetele tagasi, nentis Riisalu, et tema suurim nõrkus on vajadus tähelepanu keskpunktis olla.

«Teatud mõttes olen haige inimene. Kui mulle antakse publik, küll ma temaga hakkama saan. Tegelikult peaksin olema pisut vaoshoitum,» lisas mees.

Näiteks toob ta  saate «Tantsud tähtedega», mille ajal kippus tema ja Kristina Tennokese-Oti  väidetava suhte üle arutamine lausa rahvusliku spordiala mõõtmeid võtma.

«Aga me mõlemad Kristinaga teadsime, et oleme tantsusaates üks võistlejapaar ja ei midagi enamat. Kui palju me emotsionaalsete inimestena õli tulle valasime, on teine teema,» meenutas Riisalu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles