10 märki, et oled liiga kaua poissmees olnud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kas guugeldad oma ekskallimaid?
Kas guugeldad oma ekskallimaid? Foto: SCANPIX

Meesteportaal askmen.com reastas kümme tunnust, mille järgi võid aru saada, et oled liiga kaua poissmees olnud.

10. Eeldad, et mõjud naistele eemaletõukavalt

Kui tüdruk mööda jalutab ja naeratab, võtab enamik mehi seda komplimendina. Kui oled pikemat aega üksik olnud, hakkab sinu enesekindlus kaduma. Üsna varsti arvad, et naeratus tähendab sinu üle irvitamist. Enesekindlus on üks olulisemaid omadusi, mida naised meestes hindavad - ilma selleta on kaaslase leidmine keeruline.

9. Tekivad halvad söömisharjumused

Ühele inimesele söögitegemine nõuab palju pingutust, kuid tüüpiline poissmehedieet on ebatervislik. Kui su kapid on täidetud toiduga, mida on võimalik valmistada viie minutiga, oled liiga kaua üksinda elanud. Õigele rajale saamine pole raske - suundu toidupoodi, osta näiteks riisi ja pastat ning investeeri kokaraamatusse, mis õpetab valmistama lihtsaid toite ühele inimesele.

8. Valad naised oma tunnetega üle

Kui vastus naistuttava küsimusele «Kuidas sul läheb?» on pikk, emotsionaalne jutustus sinu üksildasest vallaliseelust, oled liiga kaua poissmees olnud. Neid tundeid ei ole vaja alla suruda, pead lihtsalt hoolikalt valima, kellele ja millal neist rääkida - suhtle psühholoogiga või helista emale.

7. Su standardid langevad

Võib tunduda, et kuival olles kogunevad mehe ajju teatud kemikaalid. Ühtäkki tundub matsakas tüdruk videopoes või 40-aastane poistekütt üsna ahvatlev. Oluline on seda muutust õigel ajal märgata, sest nii võid sattuda suhtesse naisega, kes sulle muidu judinaid tekitaks.

6. Sa võtad kassi

On täiesti mõistlik, et kaua aega üksi olnud inimene otsib seltsilist lemmikloomas. Enne, kui lemmikloomapoodi tormad, pead arvestama üht fakti: tüdrukud peavad kassidega kutte veidrateks.

5. Surfad «huvi pärast» pruudiostusaitidel

Mõte üksildasest tulevikust sunnib mõningaid mehi nii meeleheitlikele tegudele nagu välismaalt pruudi tellimine. Väljavaade igavesti iseenda pesu pesta ja süüa teha on hirmutav! «Kui halb see saab olla? Ta on tänulik kõige selle eest, mis talle teen, ta ei tunne siin kedagi, nii et ta ei jäta mind maha,» võid mõelda. Nii lõpetad halvas suhtes, murtud südame ja tühja rahakotiga.

4. Vaatad naistuttavaid kui võimalikke kallimaid

Võõrad ignoreerivad su lähenemiskatseid, kiirkohtungud võtavad liiga kaua aega, su arvuti on aeglane internetis tutvumiseks... Mis jääb järgi? Su sõbrad, loomulikult. Kui sa meeldid neile nii palju, et aeg-ajalt koos aega veeta, siis kas asja järgmisele tasandile viimine oleks siis nii raske? On küll. Suhtevõimalus kadus juba ammu, ta näeb sind ilmselt rohkem vennana kui potentsiaalse voodikaaslasena. Lisaks on tõenäoline, et sa pole tema juuresolekul oma parimat käitumist näidanud - peeretamine, seksistlikud naljad ja ringitõmbamine võivad takistuseks osutuda.

3. Mängid liiga palju videomänge

Lõputud tunnid videomänge mängides mõjuvad halvasti su kehale, ajule ja võimalusele, et mõni naine üldse sinuga voodisse tahab hüpata. Mängud pole ainuke asi, millesse vallalised kutid sukelduvad - joomine, spordi jälgimine ja mängin-golfi-millal-tahan elustiil ajab iga naise hulluks. Neid harjumusi on raske muuta, kuid pead seda tegema, kui ei taha lõpetada üksiku ja õnnetuna.

2. Võtad kuulda ema kohtingunõuandeid

Emad võtavad sageli enda südameasjaks vallalisele pojale pruut leida. Paraku tähendab see tavaliselt tema parima sõbranna juuksuri sugulast, kes on ilmselt suure kondiga karvane vanatüdruk. Mis ei tähenda, et peaksid seda allikat täielikult ignoreerima - selle asemel anna emale nimekiri omadustest, mida naises otsid. Nii saab ema jätkuvalt su armuasjades sekeldada ja ei raiska oma aega ebasobivatele kandidaatidele.

1. Guugeldad vanu armsamaid

Tänu internetile on lihtne uurida ükskõik kelle elu kohta. Enne, kui sisestad otsingulahtrisse endise tüdruksõbra nime, lootuses, et ehk on teie suhet võimalik üles soojendada, mine külma duši alla. MySpace'i ja Facebooki abil on võimalus heita pilk ekside seltskonnaellu. Vaatamine on OK, kuid ära võta temaga ühendust, kui ei soovi olla häbitu, nõme jälitaja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles