Vändra Aveli käitub igas olukorras nagu tõeline staar!

Elu24
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vändra Aveli käib kontsakingades nii karja-kui marjamaal
Vändra Aveli käib kontsakingades nii karja-kui marjamaal Foto: paparatso
Pikalt meediakärast eemale hoidnud Vändra Avelit võis kaunil pühapäevasel pärastlõunal näha uhkelt üleslööduna ringi sibamas kodukandi karjamaal ja hobusetallides.

Kella ühe paiku pühapäeval otsustas blond kaunitar koos sõbrannaga Vändra lähistele hobuseid kaema minna.

Elu24.ee-le pildid saatnud paparatso sõnul oli tegu tõelise staariga. Aveli kimas kohale luksusliku sportautoga, mille tagumikul ilutses roheline vahtraleht. Näitsikul olid jalas õhukese nahktallaga efektsed tantsukingad, seljas napp miniseelik, soeng viimse juuksekarvani sätitud ning näolapp perfektselt meigitud.

«Kuumale ilmale vaatamata oli Aveli jalga tõmmanud isegi sukkpüksid, nagu ühele tõelisele daamile kohane,» pajatas pealtnägija. «Jäi mulje justkui läheks tüdrukud kohe pittu, aga selgus et kaunitarid sättisid sammud hoopis hobusetallide poole.»

«Ratsutamiseks siiski ei läinud. Aveli sõbrannaga uudistasid pikalt hobuseid, jalutasid veidike ringi karjamaal ning puhkasid jalga piknikulaua ääres. Pead vangutama pani vaid seik, kuidas suutis Aveli nii vapralt stiletodega kõrvetava päikese käes mööda kruusateed kõndida,» imestas piltide saatja.

Vaata paparatso tehtud pilte!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles