Kriminaalne lugu «Kättemaksukontori» kuluaarides

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gristina Krüger
Gristina Krüger Foto: PM/SCANPIX

Krimiseriaali grimeerija Gristina Krüger langes eelmisel nädalal veidra kuritöö ohvriks. Talle kuuluv Volkswagen Passat varastati Draamateatri parklast, ja enne, kui asi avalikuks tuli, jõudsid pätid sellega uusi kuritegusid toime panna.


Gristina tegi just enne «Kättemaksukontori» võtteid näitlejatele grimmi, kui helises telefon: «Siin politsei, kas teie sõidate sellise-ja-sellise autoga?» Ma ütlesin, et jah, see auto on minu kasutuses. Politsei leidis auto Põltsamaalt, varastatud roller kõrval.

Enne vargust seisis masin umbes kaks kuud Draamateatri parklas ja Gristina ei olnud kindel, et see üldse niisama lihtsalt käimagi läheb. Pätid osutusid tehnikameesteks ja võtsid varastatud auto kallal mitmeid remonditöid ette.

«Süüteluku vahetasid uue vastu, tagumised kummid vahetati mingite Žiguli kummide vastu, minu makk oli ära võetud, aga selle asemel oli salongis kolm varastatud makki,» jutustas grimeerija.

Seest üsna lagastatud masin on Gristinale vastumeelseks muutunud. «Mina ei taha sellega enam meetritki sõita,» tunnistas naine. «Lisaks kõigele vedeles salongis värske «Maaja» number. Ma ei teha mõeldagi, mida nad seal kõike tegid,» judistas Gristina õlgu.

«Ma juba ütlesin Ulmanile (Mihkel Ulman on «Kättemaksukontori» stsenarist - toim), et müün selle loo talle maha, saab hea osa süžee. Lõpuks läks see jant mulle oma 1000 krooni maksma: treilerivedu ja Põltsamaale tunnistama sõit ja kõik, auto veel lisaks,» lõpetas tobeda kuritöö ohver muiates.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles