«Unistuste printsessi» osalejad selguvad täna

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Unistuste Printsessi» osalejate valimine.
«Unistuste Printsessi» osalejate valimine. Foto: PM/SCANPIX BALTICS

Täna keskpäeval kogunes suur hulk nooremaid ja vanemaid naisterahvaid TV3 sarja «Unistuste printsess» teise hooaja eelvooru. Päeva lõpuks valitakse välja vaid kümmekond, kes välismaa mehe südame pärast võitlema pääsevad.

Juba avahooajal rohkelt jutuainet ja silmailu pakkunud sarja uueks kangelaseks on 32-aastane Belgia poissmees Dimi. Ilmselt tänu TV3 eetris olnud klippidele, kus mees end tutvustades väga meeldiva mulje jättis, registreerus sarja osalema üle paarisaja eestlanna.

«Dimi on ka tegelikkuses sümpaatne ja romantiline mees, kel on oma unistuste printsessi leidmisega tõsi taga,» märkis sarja toimetaja Eve Kallaste. Tänasel castingul valitaksegi välja need naised, kes Dimi südame pärast otse kaamerate ees võitlusse asuvad.

«Sõelale jääb kümmekond printsessikandidaati ja eelistatult pigem need, kes ei tulnud kaamerate ette vaid show`d tegema,» täpsustas Eve Kallaste,

Nagu selgus, polnudki kõigi sarja soovijate eesmärgiks Dimi õnnelikuks teha - oli neid, kes tulid kihlveo pärast; neid, kes soovisid lihtsalt kuulsust ja avalikku tähelepanu; neid, kes mõtlesid pisut nalja teha ja neidki, kes mullu sarja ei pääsenud ning nüüd uuesti üritasid.

Uut hooaega sarjast «Unistuste printsess» hakatakse peagi salvestama ning TV3 ekraanile jõuab see kevadel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles