Jalgrattaga pole mõtet lauluväljaku poole liikuda

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgrattad.
Jalgrattad. Foto: PM/SCANPIX BALTICS

Lauluväljakul avati Madonna kontserdi ajaks rattaparkla, aga kaherattalise sõiduvahendiga lauluväljakuni pääsed on peaaegu võimatu.


Reporter Liina Luhats testis, kas ja kuidas on võimalik jalgrattaga mööda Narva maanteed või läbi Kadrioru lauluväljakule pääseda.

«Sõita on täiesti võimatu, Pirita tee rattatee on servast servani inimesi täis. Korduvalt tekkis avariiohtlik olukord,» jutustas Luhats. «Ainus võimalus on ratast käekõrval lükata ja nii tuleb sellest rohkem tüli kui abi.»

«Kadriorg on täis pargitud autosid, mille vahelt teised liiklusvahendid ja jalakäijad üritavad edasi pääseda,» lisas Luhats.

29. juulil avaldas TALLINN 2011 pressiteate «Kultuuripealinn kutsub rattaga Madonna kontserdile».

«Laulu- ja tantsupeol rattasõprade südamed võitnud Kultuuripealinna rattaparkla teeb uksed jälle lahti! 4. augustil Tallinna lauluväljakul toimuvale Madonna kontserdile on võimalik tulla jalgrattaga, sest SA Tallinn 2011 ja Tallinna kommunaalameti ühine rattaparkla on taas avatud.

Oma jalgratta saab huviline kontserdi ajaks jätta samasse paika, kus laulupeo ajalgi, st Mere väravast vasakut kätt. Kultuuripealinna Madonna kontserdi rattaparkla on avatud teisipäeval, 4. augustil kella 14-2.00. Rattaparkla eest kannavad hoolt ning rattureid abistavad Kultuuripealinna vabatahtlikud.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles