Laura Põldvere kaotas vahetult enne tuuri hääle

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laura Põldvere
Laura Põldvere Foto: PM/SCANPIX BALTICS

Eile Moonwalk stuudios tuurile «12 suvevärvi» viimast lihvi andnud kollektiivi kooseisus Urban Symphony, Raivo Tafanau bänd ja Sergio Bastos tabas ehmatus, kui üks osalistest, lauljatar Laura Põldvere korraga hääle kaotas.



Just nüüdsama Tafenau ansambli saatel edukalt esinenud lauljatari võimsalt ja mahlaselt kõlanud hääl on stuudiost välja astudes korraga katkev ja õhuke. Isegi rääkida on raske.

«See on kõik selle ruumi süü,» arutlevad Tafeanu ja produtsent Sven Lõhmus murelikult tuuri saatust. «Kui ma saksofoni mängin, siis ma tunnen, kuidas häälepaelad vibreerivad,» kurdab Tafenau. Ühiselt leiavad mehed, et seinad peaks ikka tekstiiliga vooderdama ja igaks juhuks ka punase vaiba maha rullima.

Kas tuuri saatus on nüüd otsustatud?

«Õnneks on Laura hääl juba täiesti korras,» lohutab järgmisel päeval Tambet Mumma Moonwalk stuudiost. «Laura jõi õhtul ohtralt sooja teed ning hääl taastus. Ainult reede hommikul plaanis olnud promoesinemise Star FMis jätsime igaks juhuks ära.»

«Küllap see häälekaotus tuli sellest, et eilsel proovil käis palju rahvast stuudios edasi-tagasi ja tuul tõmbas,» arvas Mumma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles