Ameerika menusaates mainiti president Ilvest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Senaator John McCain (paremal) ja Jon Stewart
Senaator John McCain (paremal) ja Jon Stewart Foto: AP / Scanpix

Ameerika menusaates «The Daily Show», mis on umbes nagu Eestis jooksev «Ärapanija», mainis saatejuht John Stewart Eesti presidenti Toomas Hendrik Ilvest.

Nimelt näitas Stewart videolõiku president George W. Bushi intervjuust, kus Bush rääkis Kyoto kliimalepingust ja ütles, et president ei pea lihtsalt «lahe kutt» olema ja ta võinuks viletsale lepingule allkirja anda ning seeläbi kõigile meeldida.

«Jah, kes üldse tahaks, et president Kyotole allkirja annaks ja käiks läbi «Kyoto-on-nii-lahe» tüüpidega nagu Eesti president Toomas Hendrik Ilves või Austria kantsler Alfred Gusenbauer või Soome peaminister Matti Vanhanen, kes on Helsinkis tuntud kui van Hellraiser (põrguline),» ironiseeris Stewart.

Stewarti sõnul on väga vahva, et Bush on lõpuks ometi kodumaissesse poliitikasse toonud keskkoolist tuntud mentaliteedi.

Vaata videot siit:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles