Silver Laas avastab Muusikakadeemias jazzi

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Silver Laas ansamblist Traffic
Silver Laas ansamblist Traffic Foto: Sille Annuk

Ansamblist Traffic tuntud vokalist Silver Laas asub sügisest Muusika- ja teatriakadeemias jazzlaulu õppima.


«Ma lõpetasin kevadel Otsa-kooli popjazzi eriala ja olen jazziga kokku puutunud küll,» ütles popilikumat muusikat viljeleva ansambli Traffic solist. «Sealt ma saingi tõuke Muusikakadeemiasse astuda ja jazziga rohkem tegeleda.»

«Ega ma ei oska mingit kindlat lemmikstiili nimetadagi, praegu avastan jazzi ja loodan selles ka midagi korda saata,» jätkas Silver. «Bänditegemise ja kooli vahel tuleb leida kuldne kesktee. Mis siis, et ööpäevas on ainult 24 tundi, ikka peab kõike jõudma. Jõuga, kui vaja.»

Hetkel viibib Traffic koos Meie Mehe ja Smilersiga tuuril lustakal suvetuuril. («Kuule, võta õlutit!» kostab telefoni räme mehehääl.) Suvi läbi tihedalt rakkes olnud artist kurtis, et ei jõua kuidagi kolleegide ja konkurentide esinemisi vaatama.

«Endal on suvi läbi niipalju tööd olnud, et pole teiste artistide kontsertidele sugugi jõudnud. Küll tahaks käia igal pool, aga ei ole seda aega,» nentis Silver Laas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles