Narkolindi avalikuks tulemine häirib Angelina Jolie’t

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Angelina Jolie 15. mail 2008
Angelina Jolie 15. mail 2008 Foto: ANNE-CHRISTINE POUJOULAT/AFP
Näitlejanna Angelina Jolie on kuuldavasti endast väljas avalikuks tulnud videosalvestuse pärast, millel ta noorena New Yorgis heroiini pruugib.

Daily Maili andmeil häirib näitlejannat, et piinlik seik minevikust kerkis esile just praegu, mil ta Cannes’i filmifestivalil lastefilmi «Kung Fu Panda» tutvustab, kirjutab Entertainmentwise.

«Ajastus ei saaks enam hullem olla, eriti seetõttu, et ta räägib siin lastefilmist,» rääkis allikas. «Oleme mõnda aega teadnud, et see video jõudis turule ja tundus, et selle avalikustamise oht oli juba kadunud.»

«Inimesed, kes selle avalikuks tegid, arvasid ilmselgelt, et see teeks Angiele kõige rohkem kahju just siis, kui ta Cannes’is viibib,» jätkas allikas. «Ta ei saa ju lihtsalt kõike ära jätta, kuna lepingud kohustavad teda oma filme reklaamima.»

«Selle osaga oma elust ei taha ta seostatud olla. Kui täiesti aus olla, on kogu see asi mõned üsna ebameeldivad mälestused esile kutsunud,» lõpetas allikas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles