Kihnu Virvest valmib tõsieluseriaal

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõsielusarjas näeb Kihnu Virvet nii kontserdilaval kui ka koduseid toimetusi tegemas.
Tõsielusarjas näeb Kihnu Virvet nii kontserdilaval kui ka koduseid toimetusi tegemas. Foto: Liis Treimann

Septembri esimesel laupäeval jõuab Kanal 2 ekraanile tõsielusari «Kihnu Virve», mis räägib 81-aastase särtsaka laulumemme Virve Köstri elust ja tegemistest.


Kanali programmidirektori Olle Mirme sõnul kogusid nii ETV muusikasaade «Täna õhtul» kui ka TV 3 «Võta või jäta» enim vaatajaid just siis, kui neis osales Kihnu Virve ja just neid vaatajaid hakkab nüüd püüdma uus sari. Virve tegemisi on lindile võetud juba alates 2002. aastast, kuid põhimaterjal on filmitud sel suvel.



Sarja autor on Veiko Taluste, kes on teinud ka laulumemmest pajatava filmi «Laulud mere tagant». Mehe sõnul oli tal seetõttu Virvega ka parem klapp ning memm lubas tal endaga peaaegu igale poole kaasa tulla ega seadnud filmimisel mingeid piiranguid.



«Näiteks käisime üle mere laulupeotuld viimas,» rääkis Taluste, mida algavas sarjas näha saab. «Virve on nii mitmekülgne ja huvitav inimene – ühel hetkel teeb Kihnus heina ja teisel hetkel annab Tallinnas lauluväljakul kontserdi. Ja jääb selle kõige juures alati väga lihtsaks ja südamlikuks.»



Praegu on materjali umbes kuue osa jaoks, kuid Taluste sõnul võib juhtuda, et Virve tegemisi filmitakse edaspidigi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles