Töötul tuleb kaaslase leidmiseks kõvasti vaeva näha

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui tasku tühi, jääb see vaid unistuseks.
Kui tasku tühi, jääb see vaid unistuseks. Foto: SCANPIX

Töötuks jäämine mõjutab otseselt nii inimese rahakotti kui enesetunnet, kuid mitte ainult. Ühest veebiuuringust selgub, et ka armusuhetes on töökoha puudumine suureks miinuseks.


Interneti tutvumissaidi Parship poolt läbi viidud uuringust tuli välja, et võimalikku kaaslast otsides jälgitakse muude parameetrite kõrval ka seda, kas inimesel ka töökoht olemas on, vahendab Aftonbladet.

Poole tuhande veebikülastaja käest küsiti, kas nad kujutaksid endale ette kaaslast, kel pole tööd. Tervelt 44 protsenti vastanutest pidas seda rohkem või vähem mõeldamatuks.

Huvitav on aga see, et mehed olid partneri võimaliku töötuse peale mõeldes keskmisest vähem negatiivsed ning naised sellevõrra kriitilisemad.

Niisiis on naised ka veebi kaudu partnerit otsides eelkõige praktilise mõtlemisega ning kui valida on, siis eelistavad nad siiski kindla töökoha ja kindlustatud tagalaga partnereid. Kui hell süda ja loomulikud lokid kõrvale jätta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles