Playboy septembrinumber jõudis poelettidele

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marilin Kongo septembrikuu Playboy kaanel
Marilin Kongo septembrikuu Playboy kaanel Foto: Playboy

Äsja poelettidele jõudnud Playboy septembrinumbri kaant kaunistab rokimaailma tippu rühkiv noor lauljatar Marilin Kongo. Marilini vallatu pildiseeria on täispikalt nauditav ka Playboy veebiküljel

www.playboy.ee

.

Marilin on andekas, ilus ja julge. Talle sai villand taustalaulja auväärsest, kuid vähe au ja kuulsust pakkuvast ametist ja nii otsustas ta varjust välja tulla. Vallutama Eesti rokilava oma uue bändiga.

Tippajakirjanik Vahur Kersna teeb Playboy septembrinumbris pika ja sisuka intervjuu Eesti muusikalavade valitseja Hendrik Sal-Salleriga, kes on jäägitut publikumenu nautinud üle tosina aasta. Sal-Saller räägib usutluses, miks ta ei soostunud Superstaari-saadet juhtima, kas tema lugudel on konkreetseid tagamaid ning kas ta peale muusika üldse midagi teha oskab.

Playboy reporter USAs Carola Madis sai Los Angeleses kokku maailma ühe suurema suhtespetsi Neil Straussiga, kes on naiste võrgutamisest kirjutanud kogu maailmas laineid löönud raamatu «Mäng». Kuidas edenes sebimismeistril küsimustele vastamine ja meie reporteri võrgutamine, saab teada ajakirjast.

Uues rubriigis sport usutletakse Eesri võrkpallimeeskonna peatreenerit Avo Keelt. Kuigi Eesti võrkpall on praegu oma tasemelt parem kui kunagi varem, jätab treener esindusmeeskonna juhendamise. Mis Keele sellise otsuseni viis, lugege ajakirjast.

Seksi-rubriigis on juttu naiste salapärasest nupust – kurikuulsast G-punktist, mis võimaldab naistele enneolematuid naudinguid. Kuidas ja kas see on nüüd üles leitud, selgub Playboy septembrinumbrist.

Hobiteemaks on seekord kalapüük, kus kirglikud kalamehed räägivad, mis sunnib neid tundide viisi, õng peos, kaldal passima ja millised on olnud nende elu saagid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles